Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 November 2011

BERITA BARU MASUK




HEBOH DALAM INTERNET



gambar obama dengan najib
sedang heboh dalam internet
apakah gambar ini gambar pasang siap?

apakah gambar ini gambar di tempel?

kelmarin gambar rosmah telah dilapor
oleh ajensi berita sebagai isteri presiden indonesia
nak muntah rakyat indonesia

untuk mereka yang arif IT
sila lihat gambar obama dan najib ini
dan beri komen

mungkin ini juga satu lagi haji express
kah kah kah

BETUL KE GAMBAR HAJI EXPRESS INI?















ROSMAH BINI SUSILO KAH KAH KAH?










NOTA:
nak tengok lawak
sila klik gambar
minah kontot ini
media barat sengaja
menganjing bik mama
kah kah kah





14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

knapa lighting tak sama nih. lembu2 lalu depan lampu ke

Tanpa Nama berkata...

WIT TT..JANGAN KUFUR NIKMAT YANG DIBERIKAN..

PARA PENCACAI TT BACA DISINI!

http://mahaguru58.blogspot.com/2011/11/syukur-kufur-nikmat-yang-mana-satu.html

Tanpa Nama berkata...

obama dan najib memang sama tinggi ka?

yb berkata...

Pernah nampak obama beraksi camtu. Masa tu Obama lambai tangan sambil naik tangga kapalterbang. Kesian si Michelle kena potong. Betulkan TT?

Tanpa Nama berkata...

Siapa mengikuti Aljazeera, BBC, CNN atau media asing tak nampak langsung Obama begitu bersedia dengan Najib. Najib selalu dengan Sultan Brunei dan kelihatan Najib terkucil atau tidak jadi bahan yang untuk dirujuk oleh pemimpin lain.Di Malaysia jangan cakaple, Najib adalah hero, lebih dari Madey tetapi kureng daripada Rosmah.

KANDIS berkata...

gambar tu tempel la isham...

Tanpa Nama berkata...

yang awal2 komen ni team gerombolan la rasanya...TT dah cakap suruh tengok betul ke tak,bukan dia iya kan..bodoh...

momotarosan berkata...

yg paling ketara mata najib dan mata obama tidak melihat kearah kamera yg sama

Tanpa Nama berkata...

Maaf TT, tu gambau real sebab ada edisi video (gambar bergerak), masa tu Najib baru bersalam dengan Obama. So, yg ni ori la.

elsyet berkata...

Gambaq tu tempek punya!! Sapa la nangoi p buat gambaq najib nak sama tinggi dgn obama. Cuba bandingkan gambaq tu dgn gambaq kat bawah ni.

http://cache.daylife.com/imageserve/01HqcpUgCZ3za/610x.jpg

http://nimg.sulekha.com/others/thumbnailfull/barack-obama-najib-razak-2010-4-13-0-56-30.jpg

http://www.thenutgraph.com/wp-content/uploads/2010/06/najib.jpg

dukun melayu berkata...

sapa wat spoil masukkan mahanandekk ni.cubatgk,nandek ke malayau?kalau nandek yg mengaku nadek itu-lah insan mulia,jujur pada diri,keluarga dan masyarakat.

ini taruk gambar nandek mengaku melayau.wei,nandek pakai keris ke?

ShiNKaI berkata...

http://errorlevelanalysis.com/permalink/7e8b38b/


Aku tgk, len macam jek...ada "hidden box" atas kepala bijan

Khun Pana aka johanssm berkata...

Kalao Badak nak jadi First Lady kena lah ada suami yang bergelar presiden.
Baru balek dari buat haji tapi tudung dah buang.
Muslim konon.

Tanpa Nama berkata...

Obama semakin tak blh pakai. Pemimpin Demokrat dan Republikan nya yg asyik tukar ambil giliran duduk kat White House tidak blh diharap utk menolong rakyat negara demokratik lain yg sengsara dlm belungu pemimpin mrk korup.

Kini mungkin Kerajaan UBN Malaysia dah janji kontrak Pertahanan beribu juta (budget 2015 yg baru saja dibentangkan) mungkin kpd Amerika, maka Obama sebagai 'super salesman' perlu dtg melawat kat Malaysia dan serta sebagai satu syarat tidak soal Najib ttg akta hasutan langsung!