Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 November 2011

PERNIGAAN PALING TUA DALAM DUNIA




BODEK JANGAN TAK BODEK







MUFTI : KESIAN NAJIB BUKAN DI BANTU TAPI DIAMPU
– mkini

Mufti Perlis Dr Juanda Jaya menyelar tindakan "penasihat agama" yang didakwanya tidak membantu Najib Razak dalam urusan haji, sebaliknya "lebih kepada budaya ampu".

"Yang bagi komen di Malaysia ini kononnya hendak bantu, sebenarnya bukannya membantu akibat tidak mahu faham, tetapi lebih kepada budaya ampu.

"Jadi rakyat makin keliru. Perkara asas ilmu haji, saya yakin semua jemaah dan bekas jemaah haji semua boleh faham," kata Juanda yang juga bekas profesor pelawat di Universiti Oxford, London.

Beliau mengulas reaksi Menteri di Jabatan Perdana Menteri Jamil Khir Baharom dan penasihat agama kepada perdana menteri Abdullah Md Zin yang dilapor mempertahankan status haji Najib setelah ditegurnya sebelum ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... KALAU TAK AMPOOOO.... TAK DAPAT KERJA... kah kah kah..

kah kah kah... YAAAA AMPOOOO KIRI YAAA AMPOOO KANAN... kah kah kah..

kah kah kah... DULU KARL MARX KATA AGAMA INI JADI CANDU.... kah kah kah..

kah kah kah...GEROMBOLAN SUDAH TAMBAH IDEA INI.... kah kah kah..

kah kah kah..AGAMA JADI BAHAN UNTUK MENIPU ...kah kah kah..

kah kah kah... TIPU MAK CIK FELDA.... kah kah kah..

kah kah kah...TIPU MAK CIK WARONG.... kah kah kah..

kah kah kah...TIPU ANAK ANAK SEKOLAH.... kah kah kah...

kah kah kah.... AGAMA SEKARANG BUKAN AGAMA LAGI... kah kah kah...

kah kah kah ...PASANG SERBAN UNTUK DAPAT UNDI.... kah kah kah..

kah kah kah... GAHAR DAHI SAMPAI BERKARAT NAK TUNJUK SEMBAHYANG TAK HABIS HABIS....kah jah kah

kah kah kah...BUAT HAJI EXPRESSS NAK TUNJUK ALIM.... kah kah

kah kah kah...KEMUDIAN PAKSA RESTORAN BELI LOGO HALAL... kah kah kah

kah kah kah...KALAU TAK ADA LOGO HALAL.... SERBU RESTORAN.... kah kah kah..

kah kah kah... AGAMA SUDAH JADI BAHAN NIAGA.... kah kah kah...




RESTORAN INI TANPA LOGO HALAL





NOTA:
perniagaan paling laris
ialah menjual agama
kah kah kah






ANAK MUDA BERSEDIA BERSIH 3.0


8 ulasan:

Jebon berkata...

Banyak salah faham tentang Islam sejak dulu lagi

Utk kajian lanjut si baca blog

http://doktrinisasi.blogspot.com

Boleh bahas macam2 tentang agama/teologi disitu

Sama2 belajar...

don't worry hujah2 takkan didelete...

insyaAllah...

Tanpa Nama berkata...

gua fikirlah.
kalau anwar
kalau nik aziz
kalau hadi awang
buat haji macam najib buat.
dan dikomen juanda sebagaimana
dia komen macam najib.
sudah pasti nada jamil misai ni lain.
mereka bertiga akan dibantai.
utusan meloya & tv3/4 pun sebuklah
seminggu tak habis melanyak.
kena pada najib semua menikus.
biasalah tu.
rumah banglo dah cantik dan besar.
kalau tak ampu, nanti rahsia kena korek.
mana dapat duit bina banglo tu.

Non-Governmental Individual berkata...

ada orang jual agama untuk dapat undi dalam pilihanraya

ada orang jual agama untuk dapat awek

ada orang jual agama untuk dapat untung dalam perniagaan


#MACAMMACAMPUNYAGILA

Tanpa Nama berkata...

1)islam di malaysia bermazhab umno...kalau presiden umno kata 'boleh' maka ia boleh walaupun hukum menyatakan sebalikya & vice versa 2) mengapa logo halal diberi kpd pengeluar2 bukan islam, sedangkan penggunanya adalah 100% orang islam?.inilah salah satu sebab ekonomi orang2 islam tidak berkembang

Tanpa Nama berkata...

TT, aku masih tunggu kelulusan sijil pachucheng dari pejabat agama.. lambat sungguh la dia orang nak release.. tak dapek la gue nak pachucheng...

Lang berkata...

kenapa ha..haa..hacumm.. najib ni tak ulas sendiri pasal status haji die ek?... apasal tukang cuci jamban yg tolong xplain... jamban najib tak bersih lagi ke?...

Tanpa Nama berkata...

bukan pak chuceng je...lesen bantai jubo awex pun gua nk try apply...kakakak

Tanpa Nama berkata...

Banyak salah faham tentang Islam sejak dulu lagi

woit jebon, kalau dah bongsai nak faham apenya! kah kah. 500 tahun tak faham faham? dassssyattt!

kalau dah buta jgn mengaku celik, kalau dah biol jgn mengaku cerdik.

jika tak reti ajar anak beri je kat lembu kah kah kah
agama lembu senang je geleng-geleng angguk-angguk. agama mazhab umno buat deeeeeek kah kah.
fatwa baru: sapa-sapa fitnah najib n hajjah berdosa besau!!! sbb hj malboro bak sebersih bayi. tak caye tanya jamil misai.