.

Khamis, 24 November 2011

MUHYIDDIN BAKAL TENDANG NAJIB
TENDANG SEKALI TENDANG
LEBIH INDAH JIKA UMNO DAN PAS JADI SATU PASUKAN : MUHYIDDIN - mSTar

KOTA BAHARU: Urusan kerajaan negeri dan kerajaan persekutuan pasti akan menjadi lebih mudah "dan mengindahkan" jika Pas dan Umno boleh menjadi satu pasukan, kata Muhyiddin Yassin.

Muhyiddin berkata perkara itu akan lebih mudah jika kedua-dua parti dapat bekerjasama tanpa perlu berselisih faham terutama dalam soal pengurusan negeri.

"Ia akan mengindahkan jika kita boleh jadi pasukan bersama," katanya dalam reaksi kepada soalan Anggota Dewan Undangan Negeri Kelantan kawasan Limbungan, Zainuddin Awang Ahmad mengenai bayaran royalti minyak kepada Kelantan dalam sesi dialog pada majlis perjumpaan khas bersama Timbalan Perdana Menteri yang dihadiri oleh 1,000 warga pendidik di Pusat Dagangan Kelantan di sini Rabu.

Muhyiddin berkata dengan kerjasama sebagai satu pasukan itu, ia akan memudahkan lagi segala urusan pentadbiran dan politik tanpa sebarang masalah.

Beliau berkata soal royalti minyak Kelantan belum ada keputusan muktamad kerana ia masih di peringkat perbincangan.Katanya isu royalti minyak itu mempunyai kaitan dengan aspek perundangan dan aspek perlembagaan. –TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... LEBIH MOLEK KALU MUHYIDDIN HUMBANKAN NAJIB.... kah kah kah..

woit...LEBIH BIJAK KALAU MUHYIDDIN TENDANG ROSMAH..... kah kah kah..

kah kah kah.... PAS BUKAN TAK NAK BERSAMA.... YANG JADI PENGHALANG IALAH NAJIB DAN ROSMAH.... kah kah kah

woit... AKAN COMEL LOTE KALAU MUHYIDDIN JADI PERDANA MENTERI.... kah kah kah...

kah kah kah...BUKAN PAS SAJE YANG KAN KERJASAMA.... kah kah kah..

kah kah kah..DAP DAN PKR JUGA AKAN SOKONG DENGAN SYARAT...kah kah kah....

woit... SYARAT APA PULAK.... kah kah kah...

kah kah kah...HANYA SATU SYARAT ...TENDANG NAJIB DAN ROSMAH.... kah kah kah


BAKAL PM MALAYSIA


NOTA:

muhyiddin sempoi
muhyiddin lebih slim dari bik mama
isteri muhyiddin slim dari rosmah mansor
malaysia selamat dibawah muhyiddin
kah kah kah


5 ulasan:

matstimketum berkata...

mat jidin pejuang ooniti gomen, boleh caye ke? bila dah tahu kalo pegi mahkamah putrajaya akan kena masih lagi cakap dalam peertimbangan.tapi bagus mat jidin ni dia tak berganjak soal ppsmi. ini yang buat cek det hot dengarnya.

jusoh che long berkata...

kahkahkah tt bodek muhyidin
kahkahkah xde dah daging melilit kepala

Tanpa Nama berkata...

Nanti punya nanti, tengok punya tengok, tilik punya tilik...Muhyiddin yang kalah...kena n-k b-m

Tanpa Nama berkata...

Muhyiddin tolong lah cepat2 humban Najib...rakyat Malaysia bersama mu

Okto_Maniana berkata...

humban jib kemudian sokong mat jidin?...keadaan sama jugak, rasuah merasuah komisyen jln mcm biasa aku rase...rakyat kene humban seluruh kapal BN&UMNO sekali utk dptkan perubahan dan perbaiki kerosakan sambil elakkan hutang Malaysia semakin meningkat...kalo PR xperform kita undi balik BN/UMNO yg da taubat... apa susah...kita kan pengundi....rakyat US tu relax jer kejap undi Republikan...tahun depan undi Demokrat pulak, aku rase diorg pilih sape yg offer terbaik selepas bebas melihat perdebatan & kempen kedua2 parti...bkn mcm kat Malaysia kt TV & Radio asyik UMNO BN UMNO BN...kalah jgk xdpt 2 per tiga ....bila la nak berubah keadaan ni...diorg ingat rakyat Malaysia xmatang masih bodoh bangal pakai cawat lg ke?