Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 17 November 2011

SIAPA SABOTAJ SAHAM ANAK NAJIB?




KESIAN : SAHAM KENA SABOTAJ












SAHAM FIRMA ANAK NAJIB TERUS MERUNDUM , JATUH 30% LAGI – mkini

Berikutan kejatuhan mendadak semalam, harga saham Harvest Court Industries Bhd yang diniagakan hari ini terus merudum 30 peratus lagi apabila Bursa Malaysia meneruskan dagangan pagi ini.

Saham dan warannya, masing-masing jatuh kepada RM1.05 dan RM0.89 apabila pasaran dibuka pada jam 9 pagi tadi, iaitu kerugian hampir satu pertiga daripada nilainya semalam pada RM1.49 dan RM1.27.

Kenyataan pemegang saham syarikat itu, iaitu anak kedua Perdana Menteri, Mohd Nazifuddin Najib - bahawa pelaburan syarikat itu selaras dan mematuhi peraturan-peraturan Bursa Malaysia serta bebas daripada mendapat layanan istimewa dari kerajaan, gagal menghentikan harga saham itu daripada terus jatuh.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH LAH

woit.... INI ADA BERITA DALAM BERITA....kah kah kah...

kah kah kah...MULA MULA SAHAM NAIK MENDADAK.... kah kah kah..

kah kah kah...LEPAS TU SAHAM JATUH MENDADAK..... kah kah kah..

kah kah kah...KENAPA AGAKNYA?..SIAPA DI BELAKANG INI?..kah kah kah...

kah kah kah.... AHAHAHAHAHHA,..;/9w@@##@%%^^3@@2...kah kah kah

woit... RUPA RUPANYA NAJIB ADA ANAK LAIN..... kah kah kah..

kah kah kah..INI BERITA BARU....SATU NEGARA SUDAH TAHU....kah kah kah..

kah kah kah... RESMI SEKARANG NAJIB DULU ADA BINI LAIN.... ADA ANAK LAIN....kah kah kah..

kah kah kah..... SIAPA AGAKNYA YANG TAK TAHAN DENGAR BERITA INI...... kah kah kah....

kah kah kah...SILA TEKA...?.. kah kah kah..

kah kah kah...ORANG INI DULU TAK NGAKU ANAK SENDIRI....kah kah kah..

kah kah klah.....ORANG INILAH SUDAH SABOTAJ SAHAM ANAK NAJIB.... kah kah kah..

kah kah kah.... KERANA BERANI MENGAKU : DIA ANAK NAJIB..... kah kah kah..


AWAS WASPADA BETINA PUAKA












TERUS JATUH MENDADAK





NOTA:
pagi ini berita
saham anak najib
kena sabotaj jadi perbualan
di bursa saham
ramai punters berkesah
tentang kesa anak najib ini
kah kah kah


3 ulasan:

mek berkata...

bik mama geram sungguh tu
selama ni declare anak najib 2 orang je. tiba2 muncul mamat ni dgn saham banyak pulak tu. mana bik tak marah.
bagus la, sabotaj la sesama sendiri. biar semua mampos.

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

-tapi TT jatuh la brape byk persen gak, tp mamat tu stil untung jgak, cume x seuntung yg die harapkan la..

-yela, die beli saham tu, dgn hrga RMo.o8 seunit, skang kalo jatuh jatuh jadi RM 1.oo/unit pun die tetap untung besar gak..

-nie sume nk alih perhatian publik,agar x membincangkan bagaimana budak yg berhingus ni bole membeli saham sebanyak 3 juta unit..sape yg supply duit utk die?..mak tiri die?..wa syak die rembat barang kemas dan handbag mak tiri yg berjuta2 tu lelong kat mudah n trus beli saham..wa syak la..mak tiri die kan kat luar negara skang..

Tanpa Nama berkata...

aku agak curiga...macam kerja opportunist jer nih...beli saham murah, gunakan khabar2 angin gembira utk blown up the price sampai giler2, then jual, amik untung, bayar balik pinjaman modal..dan biarkan saham itu kembali ke harga yg sewajar nya di tentukan oleh natural market... untung atas angin....