Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 13 Disember 2011

ROCK DAN PESTA TAHUN BARU




ROCK ON PESTA 31 DISEMBER 2011


tahun baru akan sampai
kita akan berpesta sekali lagi

anak anak muda akan berpesta
oltai pun akan berpesta

pesta ditahun baru adalah cool

jadi tahun ini ketika menyambut tahun baru
ketika berpesta di tahun baru
pakai baju kuning
pakai baju t kuning
pakai payung kuning
pakai bunga kuning

dan dari hari ini jangan gosok gigi
untuk memastikan gigi kita akan kuning
pada 31 disembaer nanti
jika dilarang pakai baju kuning
kita akan tersenyum kuning
kah kah kah


NOTA:
berpestalah kamu kamu
sebelum kamu dipestakan!


ROCK ON BRO!

















INI TUNTUTAN KITA






5 ulasan:

mek berkata...

hahaha.... idea tak gosok gigi tu memang tak boleh blah la TT.

Tanpa Nama berkata...

faggot dicks cunt faggot traps shit poop

anak Malaysia berkata...

Bro TT...dengar khabar syarikat DIGI dah dapat surat KDN suruh tukar color tak boleh pakai kaler kuning dan guna 'yellow men' DIGI lagi...betul ke??????

Tanpa Nama berkata...

Kalau otak pembangkang itu je yang dia tahu..pa ingat baju kuning warna taik kah?

Tanpa Nama berkata...

tophit cool 2011 bila nak kluar???