Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 24 Disember 2011

SENARAI COOL TAHUN 2011 DARI TUKAR TIUB




TRADISI TUKAR TIUB

minggu hadapan senarai cool akan muncul
minggu hadapan juga senari poyo kan muncul juga
poyo lawannya ialah cool

hidup ini mesti cool

kalau poyo hanya menghabiskan oxygen
kalau poyo hanya menyempit lrt
kalau poyo lebih baik jangan hidup

yang skema
yang pakai baju batik berlangan panjang
yang kaki bodek
yang suka masuk frame
ada yang poyo

tim tukar tiub masih menerima cadangan
tim tukarf tiub sednag menapis cadangan
tunggu dan nantikan


INI DIA SEJARAH MAMAT MAMAT COOL


NOTA:
sosok mat cool
sosok mat cool sepanjang zaman!

6 ulasan:

mek berkata...

kalau poyo hanya menghabiskan oxygen
kalau poyo hanya menyempit lrt

ini statement paling cool
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

To me u r the coolest person!

suara rakyat berkata...

Politikus paling cool - Mat Sabu
Warna paling cool - Kuning
Seluar paling cool - Levi's 501
Baju paling cool - Bersih 2.0 & Generation 709
Band paling cool - Carburetor Dung
Mahasiswa paling cool - Adam Adli
Kasut paling cool - Boot Dr Martens
Rokok paling cool - Surya & Marlboro
Tarikh paling cool - 9 Julai

Apa macam?

Tanpa Nama berkata...

yang cool 2011
1.mat sabu
2.adam adli

yang poyo & tak akan cool sampai bila2
1. pemuda UMNO, patriot, perkasa, pukida, panglima "ludah"
2. samad said psl dah tua baru nak bising lawan2 kerajaan. dulu senyap je, apsl? skrg baru nak bising.dulu xnampak ke? kah.kah dulu masa shahnon ahmad buat novel shit" dia bising ckp mencemarkan budaya...
3. pemudan PAS psl anti kehidupan anak muda. apacite baiah calon PAS sblm PRU, apa hukumnya klu jadi macam Hasan Ali, Nasharudin? terlebih baiah ke? ha.ha.ha.
4. pemuda PKR psl suka NATO lebih & ampu..

Azmin Ali berkata...

Aku mencadangkan Shamsul Iskandar dan Jonah manusia paling poyo 2011.. tak ada apa pun yang mangkuk ni buat selama jadi Ketua dan timbalan AMK melainkan makan tanggung berak cangkung. Orang camni lagi hina dari umno, tak da apa pun faedah buat AMK, buat nyusahkan orang saja..

Tanpa Nama berkata...

yang suka masuk frame?

haha memang mamat/minah poyo suka masuk frame... buat apa2 sikik, sumer nak kene tangkap gambar.. haha spesis ini berlambak2 dalam pasaran... nak tunjuk kat orang ramai.. dengan harapan, bila mampos nanti, anak cucu akan respek kat otak kepala pelir dia.. hahahaha..

umat islam mesti cool, bukan poyo macam kepala pelir... kalau poyo macam kepala pelir, afdholnya bunuh diri saja.. menghabiskan oksigen..

aruah fadhil noor tetap cool.. TT jangan lupa ini.. antara orang yang mula2 berani menibai ahli2 parlimen BN dalam sidang parlimen dan stay begitu sehingga beliau berhenti bernapas.. lain2 lambat sikik nak jadi cool.. sekurang2nya dia calon jadi cool sepanjang zaman..

mengapa dalam PAS tak ramai pemimpinnya kita kenal, sbb mereka cool.. yang tak cool cuma mereka yang banyak masuk frame..

untuk sosok poyo, sahlah milik "mamat/minah terlebih islam".. mereka2 ini akan ke syurga beramai setelah berjaya membuli Allah Taala dan kebenaran telah dibolot/dimiliki mereka selama2nya.. silap haribulan Allah Taala juga dihumban mereka masuk neraka tanpa oksigen dan air-cond..

susuk poyo puan ainon sudah mati ka?