Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 20 Disember 2011

SILA MASUK JADI KAWAN FACEBOOK ADAM ADLI














dah like ke page ni: http://www.facebook.com/pages/We-Are-All-Adam-Adli/265104880214691?sk=wall
By gengjahat on SALUT UNTUK ANAK MUDA YANG BERANI on 12/19/11




DARI BLOG AMIN ISKANDAR

Nama Adam Adli naik secara tiba-tiba akibat daripada insiden menurunkan bendera Najib di PWTC. Selepas insiden tersebut, beliau diugut oleh pemuda Umno di salah satu bahagian Umno dinegeri Selangor untuk diludah, ditampar dan ditumbuk.


Seperti biasa, bukan "otak" yang mahu digunakan apabila berhadapan dengan situasi seperti ini, akan tetapi "otot" yang dijadikan fokus.


Kartunis Zunar yang kini sedang berada di Eropah mengirimkan logo ini dari jauh untuk digunakan oleh rakan-rakan yang ingin membantu membela Adam Adli dari terus menerus diugut oleh golongan-golongan yang lebih gemar menggunakan "otot" daripada menggunakan "otak".


Mahasiswa ini perlukan pembelaan. Beliau perlukan sokongan daripada anda-anda semua yang cintakan keadilan dan demokrasi.














SIAPA PULA JANTAN INI ?


17 ulasan:

Lang berkata...

jantan itu adalah samseng atau anjing atau lembu... mana2 pon boleh...

rambut pendek berkumis dan topi itik... agak2 lu org tahu kerja dia kan?...

Tanpa Nama berkata...

jantan tu ialah tukang kebun miskin hina yg berkerja di rumah rosmah mansur

Amir F berkata...

roslan mokhtar! rakyat malaysia prihatin yang sangat bersyukur hidup di Malaysia ! kah kah kah

amir f berkata...

roslan mokhtar! rakyat prihatin yang paling bersyukur! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Sejak bila rakyat Malaysia sanggup bergaduh mempertahan benderanya. Cuba lihat apa reaksi kita apabila bendera Malaysia dipijak, dibakat malah sampai dilumuri najis oleh warga Indonesia. Ada mereka mengamuk sakan mcm kita hanya turunkan bendera seorg manusia ? Kita langsung tak berdecit sedikit pun bila bendera negara dikencingkan oleh org luar....inuikan pulak bendera sebuah parti yg nak hanyut...

Adnan M

Tanpa Nama berkata...

dari segi dress lelaki ini berpendapatan dibawah 3000, layak br1m,

Tanpa Nama berkata...

bro itu polis la..SB menyamar ..meman g dia slalu jadi tukang provoke kalu ada

Stupid University berkata...

Mari kita ramai-ramai turunkan semua gambar UMNO penipu dari pejabat masing-masing! Ada berani nak tampar muka kita? Kah! Kah! Kah! Kah! Sarang tebuan jangan dijolok! Kah! Kah! Kah! Kah! Kami semua adalah Adam Adli! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

Den Tampar!!! berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=Mz5oohVmjzM&feature=player_embedded

TT, ini la video paling cool tahun ini...kahkahkahkah!!!

MooDywooDPacKer berkata...

ledhttp://www.youtube.com/watch?v=Mz5oohVmjzM

whgaghahgahgahghag!!!

kau tengok ni..! padan kena main ngan budak2 je la diaorg..!!! whgahghaghaghahgahga

MooDywooDPacKer berkata...

whgahgahgahgahgahgahgahgaha!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Mz5oohVmjzM

padan kena main dengan budak2 je diaorg niii!!!!

Tanpa Nama berkata...

bebetull bro.. braderr nih poklis..sb lulusan sekolah menengah..

Stupid University berkata...

Kalau korang nak tahu, korang tengok baik-baik topi yang dia pakai. Topi HK tu adalah singkatan dari Heckler & Koch.Korang check makna Heckler & Koch tu. Mungkin dia nie adalah agen SB yang berkeliaran di Bukit Aman ditugaskan untuk membuat provokasi kepada mahasiswa. Apa khabar orang SB? Projek Anwar tu dah rosak ke? Kah! Kah! Kah! Kah! Kah! Kah!

Tanpa Nama berkata...

orang upah lah...........
kah...kah.kah.............

" Saya bukan di-upah oleh UMGOK.."
Kah......kah..........kah......

“Liar: One who tells an unpleasant truth.”
Best quote to Celaka

kahhhhh
kahhh
kahhh..............

ComOt berkata...

mereka guna otot kerana otak mana ada nak guna hahaha. panglima longkang, muka mcm jamban ada hati nak mengaku panglima

ComOt berkata...

btw, melayu-umno ni memamng suka tunjuk samseng kat bangsa sendiri. masa indon duk bakar tu tak ada pula dengar berbunyi

azhar berkata...

Adam Adli = Cool!