Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 1 Disember 2011

WASPA DENGAN ANAK MAMI





BUKAN BULL SHIT - INI COW SHIT






DANA NFC BELI MERCEDES, TANAH DAN CUTI MEWAH – harakah daily

Pengarah Strategi PKR, Mohd Rafizi Ramli terpanggil untuk terus menyenaraikan perbelanjaan-perbelanjaan boros bersifat peribadi yang didakwa dibuat keluarga Shahrizat Jalil ( Lihat Gambar).

Ini, katanya memandangkan Ketua Wanita Umno itu langsung tidak menunjukkan tanda-tanda insaf setelah PKR membuat pelbagai pendedahan mengenai penyelewengan dana NFC.

Rafizi mendakwa pada 9 Disember 2009, keluarga Shahrizat menggunakan wang dari pinjaman mudah RM250 juta untuk membeli sebuah kereta mewah Mercedes Benz CLS 350 CGI berharga RM534,622.

Beliau juga mendakwa, dana sebanyak RM3,363,507 telah disalurkan melalui NMLC untuk membeli dua bidang tanah di Putrajaya iaitu PT1886 dan PT1887, Presint 10, Putrajaya.

“Kebarangkalian tanah-tanah ini dibeli untuk membuka ladang ternakan lembu di Putrajaya adalah tipis,” ujarnya dalama satu kenyataan.

Jelasnya, semakan bayaran-bayaran yang dibuat melalui cek dari akaun 141640000066107 CIMB Islamic Bank Berhad di bawah nama NFC menunjukkan bayaran yang besar dan berulang kali dibuat kepada Impian Global Network Services (IGNS).

Menurutnya, siasatan PKR menunjukkan IGNS adalah sebuah syarikat pelancongan yang menawarkan pakej percutian di Phuket, Kuching, Banding, Singapura dan Bali

(sila lawati laman http://impianglobalnetworkservices.blogspot.com/ )

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...PELIK LEMBU INI.... kah kah kah..

kah kah kah..HANYA DI MALAYSIA LEMBU BOLEH BELI MERCEDES... kah kah kah..

kah kah kah..HANYA DI MALAYSIA LEMBU BELI KONDO.... kh kah kah

woit...INI LAGI PELIK.... kah kah kah

kah kah kah...LEMBU BOLEH BERCUTI KE BALI.... kah kah kah..

INI YANG KAIT MAHU


20 ulasan:

sapiAN berkata...

celaka punya mami, sudah bayar 250juta, sinsing lengan aje ka. mami kat chow kit bayar 250hengget siap tonggeng telanjang lagi.

Tanpa Nama berkata...

Dengar kat Berita tadi, pihak berkuasa cakap setakat ini tiada unsur-unsur penyalahan guna kuasa. Makcik Kayooooooooooooooooooooooo

Tanpa Nama berkata...

yg hairan tu.... UMNO masih boleh sokong sama si lembu Shahrizat !!... barangkali nak lembu shahrizat terus kelentong duit rakyat !!

Batu Tepi Jalan berkata...

http://batutepijalan.blogspot.com/2011/12/ayuh-bersama-penduduk-kampung-matau.html

Tanpa Nama berkata...

Lembu beli kondo,Lembu beli mercedes,
Lembu pergi holiday,Only in Msia...keep it up...

Tanpa Nama berkata...

http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Ekonomikitalebihbaikberbandingnegaramaju_/Article

tukang sembelih berkata...

ada lembu yang insaf ke?hahahaha

Tanpa Nama berkata...

tuan tt
boleh tak minta tolong umno berhentilah jadi pembohong dan penjahat.orang umno tak reti nak malu ,muka tebal sangat ke,ingat banyak duit boleh tutup kejahatan ke,nak tipu sesama umno boleh ,tapi rakyat tak boleh,umno ingat semua rakyat ahli umno ke,macam shitrizat,hang tu dah baya nenek bawa mengucap banyak2,ni tidak,makin jahat dan jahat,nauzubillah

nyt

Lang berkata...

yg lain tentu sokong sbb bila time nnt, ijat kena sokong pulak penyelewengan dia... lepas aku, kau, lepas tu kau pula.. selagi belum habis dikekahkan... sila beratur untk ambil giliran...

Tanpa Nama berkata...

bro 421, dia tonggeng pun aku tak hingin...penuh taik! tgk gmbar tt tu.alize

Tanpa Nama berkata...

masalahnya, kalau 'mami' jatuh.. habis semua akan diheret sama.

sebab tu laa pakat2 'i help u, u help me'

celaka.. mmg celaka... yg paling celaka sebab masih ada melayu percayakan umno!

Tanpa Nama berkata...

Kocik Kocik jago lombu
Bilo bosar tanding PRU
Sudah kalah kepalo garu
Pantai dalam tompek itu

Kocik kocik jago lombu
Sudah besar kalah Pru
Senator Baru sinsing baju
belakang pintu caro baru

Kocik kocik jago lombu
Dapek senator projek baru
Buek duit pesen baru
Duit rakyat ekau sapu

Kocik kocik jago lombu
Sudah bosa lombu itu
Jadi lombu macam lombu
Lombu hilang dio tak tahu..

Kocik kocik jago lombu
Rm 250 juta itu lombu
Hilang lesap kato tak tahu
Memang itu otak lombu..

Kocik kocik jago lombu
Buat magik bikin ilmu
Rakyat keliru haru biru
PSRM ontah buek tak tahu..

Tanpa Nama berkata...

Kocik Kocik jago lombu
Bilo bosar tanding PRU
Sudah kalah kepalo garu
Pantai dalam tompek itu

Kocik kocik jago lombu
Sudah besar kalah Pru
Senator Baru sinsing baju
belakang pintu caro baru

Kocik kocik jago lombu
Dapek senator projek baru
Buek duit pesen baru
Duit rakyat ekau sapu

Kocik kocik jago lombu
Sudah bosa lombu itu
Jadi lombu macam lombu
Lombu hilang dio tak tahu..

Kocik kocik jago lombu
Rm 250 juta itu lombu
Hilang losap kato tak tahu
Memang itu otak lombu..

Kocik kocik jago lombu
Buek magik bikin ilmu
Rakyat keliru haru biru
PSRM ontah buek tak tahu..

Kocik kocik jago lombu...

gembalababi berkata...

sokong makcik carizat ni pun bukannya diorang stim pun...saja test power je kut campak sejuta dua buat projek cuci taik lembumno

Tanpa Nama berkata...

mak lembu + pak lembu + anak lembu + sedara lembu = semua yg bersekongkol dgn UMNO@UMBU

antahberantah berkata...

Saden aje muka dia tu..... muka tampal kulit khinzir.....mana nak tau malu. Apa na haiarankan ...ikan kalu busuk bermula di kepala... nak tau siapa ketua dia? hJ Najubur alahaj.

Tanpa Nama berkata...

.
.

Rejim Madey-dr feelgood
-----------------------

Teringat aku jam madey jadi pm-

tak de kes famili menteri dapat pinjaman.

Tapi kes bagi free pada kroni adalah-

chingki vingki tan dapek toto

ytl -tang sentul

ananda dapek lesen astro dan

tv pendidikan

geng daim sapu tanah gomen kuarters di IMBI

Rejim Dolah Mat Mata Layu
--------------------------

Pinjaman rm 250 juta diluluskan semasa dia tertidor

nampak gayonya Udin Si sembam-membab kata ok ateh cadangan K-Jam'din

Bagi kat kroni Projek mengarut-masjid kristal/ derih ikang temenong

buat stadium tak cukuk kuat-runtuh tak lama lepas di tendang dek Sultan.

Bagi mv agusta pada cukong chingki -kawan kjam'din agaknya?

Bagi kjam'din songlap avenue ?

Kasi lesen untuk bank kecik cimb telan bank besor BBMB -adik najib


Rejim Aji najib dan madam rosie diaman
-------------------------------

urusan projek melingkopkan felda

/menghapuskan MAS dari 1 Malaysia -projek gali kubur untuk ameno

dan seangkatan dengannya

Tanpa Nama berkata...

Cuba siasat menteri tani skrg....ada projek kambing..pulak kat beranang...guna duit rakyat juga agaknya?

OKTO Maniani berkata...

transaksi duit ikut CIMB yer....bukan ke adik Najib kat org besar kat situ...aku suspect Najib pun ada saham ni.... rakyat penat2 keje bayar cukai LHDN, potong KWSP SOKSO....diorg sedap jer rembat duit petronas dan duit dana kerajaan...mari semua pembaca kita jatuhkan UMNO/BN kasi dia insaf...

Tanpa Nama berkata...

250juta
2bijik kondo 6.9juta setiap satu
mercedes setengah juta
2lot tanah 3.3juta

ini lembu brahman bersulam blingbling bertatah berlian dari lombong afrika selatan ke???

apa punye kelentong daa!!!

-average joe-
klakka-la.blogspot: BINATANG PELIHARAAN SAYA 2