Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 12 Januari 2012

KALAU TIDAK RAYU - JELAS INI KES KONSPIRASI




KESIAN - SUCI PUN JADI MANGSA






NOTA:
lihat gambar ini
suci dan bersih
depan kaabah
tak kan muka suci
tak kan muka warak
tak kan muka alim
yang dahi hitam digaha ke lantai
ini pandai bercakap bohong

kesian jubo dah koyak
jubur masuk plastik
tiga hari tak berak
kesiaaaaaan kah kah kah

BAPA SAIFUL MOHON PEGUAM NEGARA RAYU KES LIWAT 11 - mkini

Azlan Mohd Lazim, bapa kepada pengadu kes liwat II, Mohd Saiful Bukhari berkata beliau akan mempertimbangkan untuk mengambil tindakan sivil susulan keputusan Mahkamah Tinggi Isnin lalu yang memihak kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Katanya, buat masa ini beliau masih menunggu langkah yang akan diambil peguam negara -- sama ada akan merayu keputusan tersebut.

Peguam Negara juga masih belum menghubungi beliau berhubung tindakan itu, kata Azlan, 58, ketika ditanya pada sidang media hari ini.

Dalam pada itu, Azlan turut menyelar Majlis Peguam yang sebelum ini membuat saranan kepada Peguam Negara untuk tidak merayu kes berkenaan.
"Pada hemat saya, tindakan majlis peguam itu... langkah untuk menidakkan hak seseorang warganegara untuk diadili dan didengar rayuannya ke peringkat tertinggi," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...JUBUR DAH KOYAK..WAJIB RAYU.... kah jkah kah..

kah kah kah... PLASTIK DAH SUMBAT.... TAK KAN TAK RAYU.... kah kah kah

woit... PASAL APA PULAK MINTA PEGUM NEGARA.... kah kah kah..

woit.... KALAU NAK RAYU ... RAYU SAJELAAAA..... kah kah kah..

kah kah kah...PAKAI PEGUAM NEGARA INI NAMPAK SANGAT ADA KONSPIRASI.... kah kah kah.....

kah kah kah...PADAN MUKA ... kah kah kah...

kah kah kah....KALAU TAK RAYU NAMPAK INI KONSPIRASI....kah kah kah..

kah kah kah...RAYU... JANGAN TAK RAYU.... kah kah kah.....

kah kah kah...KALAU TAK RAYU ... TERBUKTI INI SATU KONSPIRASI.... kah kah kah...


dari arkib berita

SAYA TIDAK BASUH DUBUR KERANA NAK SIMPAN BUKTI KATA MOHD SAIFUL - mStar

Mohd Saiful Bukhari Azlan yang mengadu diliwat Anwar Ibrahim berkata beliau tidak membasuh duburnya selepas kejadian liwat pada 26 Jun 2008 kerana mahu menyimpan bukti.

Mohd Saiful, saksi utama dalam perbicaraan kes liwat ketua pembangkang itu berkata selepas kejadian itu, beliau tidak mandi tetapi hanya membilas badannya.

Bagaimanapun, beliau berkata, pada pagi hari tersebut, sebelum kejadian, beliau mandi sepenuhnya.

JUBUR TAK BASUH DIHURUNG LALAT



26 ulasan:

Wan Ramlah berkata...

suka sama suka blaku, jadi jubur anuwar pon xcuci jugak lerr..hahhaha..

Tanpa Nama berkata...

kalau tak rayu,tak adaleh duit tambahan,tak bolrh le korekkorek

Tanpa Nama berkata...

nak rayu buat apelagi azlan mat lazim.. hang pulak la g buat kecoh kat utusan tak pun TV3, hang ckp hang kena jubor dgn lim kit siang.. nnt najib bg la hang pulus.. hahahahahaha.... pas lim kit siang bedal jubor hang, hang g buat kes lagi kali ni jubor hang kena tibai dgn zulnordin babun sama brahim kote kecik.. hahahahahaha... tapi jgn lupa hang ckp hang kena jubor sambil mkn roti canai mamak.. muuuuuuuuuuuuahahahahahahahahahaha.. dan last sekali aku perintahkan hang g jubor wan ramlah yg komen kt atas ni lak.. baru umphhh.. hang kena jubor, wan ramlah pun kena jubor.. hahahahahaha... wan ramlah jgn cuci jobor hang na..

Tanpa Nama berkata...

sapa tuan punya gambar kat atas tu ye....cuba besorkan lagi nampak cam impose je, apsal sekeliling kepala dia tak taly ye...

Melayu Kena Sokmo berkata...

Sekali lagi diingatkan apabila PR mengambil alih Putrajaya nanti, perkara pertama adalah mengembalikan maruah sistem kehakiman dan Peguam Negara.Polis dan Penjara jangan dtambah baikkan lagi, tunggu dahulu kerana kita perlu menggunakan penguasa korupsi yang ada di dalam badan tersebut untuk mengenakan kembali Si Saifool ini. Selepas itu bicarakan semula Saifool Lahanat dan bapa beruknya.... sekiranyanya didapati bersalah (confirm), maka penjarakan beliau dan di dalam penjara bolehlah diletakkan beliau ini bersama dengan 10 orang banduan peliwat tegar penghuni tetap penjara tersebut. Biar koyak rabak punggung plastik Si Saifool budak melayu haramjadah ini dikerjakan oleh para banduan tersebut. Jangan kata apa-apa lagi selepas itu.....kejahatan perlu dilawan dengan kejahatan juga sebelum timbulnya kebaikan di mukabumi ini...

Tanpa Nama berkata...

Semua dah clear cuma tinggal SATU saja lagi bagi PAK KELENTONG ANWAR....kalau mengaku ISLAM DAN BERPEWATAKAN WARAK SILALAH BUAT SUMPAH YG SEBENAR...JADILAH ANAK ISLAM JANTAN SEJATI...
Ini tidak, Anwar kata tak kenal Eskay...tap-tap besok keluar gambar dia dgn Eskay tgh gelak besar..Anwar kata tak kenal Saiful...tap-tap kelaur berita yg Saiful tu pembantu dia...BLOG NI PUN SOKONG PULAK TU...MALULAH SIKIT PADA ALLAH

Tanpa Nama berkata...

khak..ptuii..loya wa tgk lalat hinggap kat bontot pompuan tuu..baca berita dr arkib menambahkan loya wa..
x payah la rayu2 neh..buang duit jer..media perdana pun satu..byk lg berita penting..cth tgk aper citer MAS skg?sedarkan rakyat saper yg kaut kekayaan MAS?MAS flight penuh tp rugi lebih RM1b?hrp bro TT pun bleh ulas..tq TT.

Tanpa Nama berkata...

Pasal tn BLOG , takut nak siar komen aku..dasar penipu tak dak teloq

Tanpa Nama berkata...

wan ramlah lepas kene jubo kau jgn cuci kau kasi ajib & rusma cium supaya ada bukti bolih dapat biawaksiswa..kalau kao dah tua nak mampos bolih kasi pada cucu kao..

Tanpa Nama berkata...

KAKAKAKAKAKKAKAAHHH

PASAL LAWAK JUBOR MEMANG AKU TAK TAHAN GELAK...MALAYSIA PENUH DGN LAWAK JUBUR

Tanpa Nama berkata...

xcuci? ini maknanya olang ini bukan semayang punya olang...kalau semayang pun tp diri xdisucikan apa jadahnya? mana peginya ilmu agama yg dia blaja seblum ni? ni namanya berlagak suci sedangkan diri xsuci...

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah.....jubor tak basuh 2 hari memang sah lah lalat datang....ishhh ishhhhh....pengotor mcm ni pun ada dpp yg nak.....juboq tak basuhhhhhh

kampong lad berkata...

sila pi tanya mufti2, ulama2 dan depa yg dok pandai mencerita keperibadian (orang kata sunnah la kot) rasulullah saw, bagaimana keadaan dahi baginda? bukan takdak kot cerita kot!

Tanpa Nama berkata...

muka saifool nih macam muka gay..cuma gay dia nih tak kesampaian...

kusut berkata...

kah kah kah woit takat gambar kat dpn kaabah pak arab cleaner ari2 bole bergambar woii kah kah kah yg kat dahi tu nandek ke pe kah kah kah

Mat Lendir KgL berkata...

Tak mandi wajib tapi gi buat semayang.....

Woiiit!!! Tuhan pun dia nak TIPU ka?
Apa punya makhlok cam nih????
Kambing lagi baikkk....

Kalu tuhan dia sanggup tipu...
Suma makhlok pun dia sanggup tipu!!

Tanpa Nama berkata...

gambar tu mcm jubor wan ramlah je? HAHAHAHA

Tanpa Nama berkata...

Gambar dia depan Kaabah tu memang tak kena.

Tiada lens camera yang wujud untuk memberi "depth of field" macam dalam gambar tu.

Mustahil tanpa kaedah tampalan photoshop.

pewiit berkata...

mesti la nak rayu bro

kes kalah...

fulus tak masyyuuuuk

adooiiii...bodamar muko himpok kek bondo'

Tanpa Nama berkata...

mcm tau2 plak ko. jubur ko pon, konfem x basuh.

bakar berkata...

hahaha photoshop laa

Tanpa Nama berkata...

Tahi punya Saiful...Abu Jahal sama Abu Lahab pun duk Mekah laaa, mati kat Mekah...Jadi adakah Abu Jahal dan Abu Lahab itu manusia suci? apa punya turrrr lah...

Tanpa Nama berkata...

Telinga saifool dengan kepala botak tak real...perhati betul2...telinga dibelakang kepala botak.
Pundek lah gambar tu. Mana kau dapat gambar tu TT?
Dahi lebam adalah trend dan fesyen zaman sekarang..tiket untuk jual agama..to show off semayang..
Ustaz Azhar Idrus cantik licin je dahi dia..takde lebam2 pun...itu mesti sebab jarang semayang tu...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ini la dinamakan 'SUCI DALAM DEBU'. wakaka nk tergelak kak chah

Tanpa Nama berkata...

kalau hindu, mandi di sungai ganges ibarat mensuci dosa.

kalau kristian, holy water boleh suci dosa.

kalau yahudi, hantuk kepala kat dinding palestin.

kalau buddha, yg nie aku tak tahu.

tapi kalau penyamun, perompak, pendusta, munafik, perogol, pembunuh, perasuah, pengentot, pegida, pewaris, pekasam, dan segala mcm pe yg jahat2 nie, yg beragama ISLAM, pun nak ikut cara agama lain, cuma islamik la...gi tanah suci ibarat mensuci dosa.

Tanpa Nama berkata...

hahahahah!!!!