Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 12 Januari 2012

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




SHAHRIZAT LEMBU SUDAH LARI



shahrizat lembu akan meninggalkan kerusi lembah pantai
shahrizat lembu akan membuka ladang rumput baru

bukti cukup jelas
minyak rambut
sabun mandi
minyak wangi
cap shahrizat lembu
telah mula di agih-agihkan
kepada pengundi di kawasan
parlimen damak pahang

semua ini adalah produk
shahrizat lembu


INI PRODUK LEMBU UNTUK BELI UNDI






9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

shajilat ni anak watan damak pahang ka?? pelik2

opisboi berkata...

tengok mcm mana kumpulan mamak pedukang tipu orang melayu, kasi barabng letak muke dia, apa dia gunak duit atuukkkkkkk dia punya? tapi melayu tetap banggang terutama melyu pelda apa nak buat tunggu jerla melayu tinggal sepender kene jual.

Wan Ramlah berkata...

hahhaha, kalu manusia dah dengki, kawan dengan syaitan la bro

kusut berkata...

nt ramai ke lembu yg undi kak bolywood ni kah kah kah kah lembu pn lembu le kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Wahai Rakyat Malaysia yang menyokong UMNO dan yang tidak menyokong Pembangkang.
Ketua Wanita UMNO ni adalah anak mami Penang, tinggal diDamansara Height,sebelum jadi menteri aktif jadi lawyer, tapi guna nama sahaja, adiknya Shahril pun lawyer juga dan bekas Ketua Umno Bahagian Lembah Pantai yang telah di pecat kerana politik wang.
Sharil dan emaknya tinggal di Sri Hartamas, berkampung disitu sejak awal tahun 80an lagi.mereka semua anak mami dan mamak Penang.
Bagi suaminya yang menjaga NFC, dia berasal dari Kelantan dan menjawab boss diTeknology Park Malaysia sebelum ini, TPM rugi semasa pengurusannya, akan tetapi bertuah kerana dapat wang dari langit untuk projek NFC yang telah disalah gunakan bagi pembelian asset bagi diri dan keluarganya.
Anak mami ni macama ular juga dan pandai berlakun.......
Kpd Ahli Wanita UMNO fikirkanlah macam inikah sikap ketua kamu.
Rafidah dulu dengan APnya diberi kepada NAZA, dan collect tiap-tiap bulan dan sekarang jadi Chairman AirAsia pula, macam tak ada orang lain.
Hal Rafidah dan Naza tanyalah Noriah dan Dato Ahmad Ibrahim mereka semua tahun akan kerja Rafidah dan arwah Tan Sri Naza.
Semua Ketua Wanita Anak Mami dan Perempuan Montel adalah perasuah, tak percaya lagi pergi kerumah Rafidah lihat diparkingnya kereta apa yang dia taada.
VOTE FOR CHANGE"

Tanpa Nama berkata...

Wan Ramlah...kau Melayu ke Mamak?...Kalau kau Melayu...perkataan yang sesuai untuk orang macam kau ialah....BODOH...BANGANG....BENGONG.....kahkahkah

kampong lad berkata...

meLAYU oh meLAYU! bila la nak berKEMBANG? dikelentong, percaya ka tak percaya ka, sabaq, sabaq..ditipu, sabaq, sabaq, diperbodohkan, dipermainkan, dijual 2 seduit, sabaq,sabaq TAPI, TAPI & TAPI bila agama islam dikeritik bukan banyak pon, sikit saja.....boleh perang o., meLAYU oh meLAYU

Alia berkata...

Wan Ramlah biol hahaha......Shahjilat Mamak Tongkang.....Curi harta rakyat buat muka kerang busok. Hampeh.

Tanpa Nama berkata...

siasat.
duit mana pulak
shahrizat gunakan
untuk produk tersebut.
anak nasution tolong bongkar.
jangan2 produk tu
buatan singapura tak.
selak jangan tak selak.
jangan selak kain shahrizat sudahlah.
tak larat nak tengok.