Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 5 Januari 2012

PROGRAM AJAK RAKYAT BANGUN MELWAN





MELAWAN MALAM ESOK












6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sudahlah...pakatan sudah lingkup....nuar sudah tak cool..gara-gara perangai para penyokongnya yang pandir...kah..kah..kah...

arfhartoe berkata...

bagi komen kat blog orang tanpa letak nama lagi la pandir..woof3 tgn bau taik..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Script lama, jalan cerita menuju ke longkang ... sudah anti climax ... Buang masa pergi.

Kalau pergi dapat makan free ok juga, mana ada orang asyik cerita kena tindas sepanjang hidupnya ...

Ingat zaman para nabi & rasul, dan para sahabat bila kena tindas sekali pun tidak bawak kepada persengketaan sebegini rupa sebaliknya lebih dekat kepada penciptanya Allah SWT.

Ini tidak memanjang buat pentas jalan sana sini ... dah lah tak ada permit .... GILA & TERDESAK punya kerja.

Cuba tenang , redha dengan rencananya kalau kena fitnah Allah SWT akan tunjuk juga kerana Allah SWT tidak pernah menindakkan doa orang yang difitnah. Aku yakin tentang hal ini. Tidak payah bersusah payah, kerana akhir kehidupan kita, kita akan kembali kepadanya.Yang HAK tetap HAK, yang BATHIL tetap BATHIL.

aku@JB.

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama 8:10PG....kau nak tahu....Ahli umno sekarang ni dah tak percaya lagi dengan pemimpin umno....kaki penipu...kaki rasuah...kaki raba...kaki arak...kaki judi...kaki rogol...kaki kebas duit zakat...macam2 kaki lah....depa boleh cakap...biar umno kalah...biar semua pemimpin malaon tu kena tangkap...kemudian baru lah kita hidupkan balek umno...betul tak...

lan berkata...

biasalah,cybertrooper.begitu la komen depa. Bukan benda baru bro

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah...awar sudah KO....Pakatan Rakyat sudah tersungkur...tak caya? tunggu PRU13!!!!
Sapa yang kata anwar sudah tak cool?..ha..ha..ha..bacalah senarai cool dan tak cool...TT yang label anwar sudah terkeluar dari senarai cool!!!!
'gara-gara perangai penyokongnya yang pandir? memang tepat sekali...kasi jahanam itu Pakatan...