Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 16 Februari 2012

JANTAN NIGERIA MENIPU LAGI




NOTA:

awang hitam ini semakin
menjadi masalah
parti politik wajib bertindak

mana parti politikl yang cekap
akan tahu bahawa telah ramai
warga malaysia semakian gelisah
dengan awang hitam

bukan warna kulit yang kita suka
tapi perangai hodoh mereka
membawa masalah

jangan sampai nasi menjadi kerak
bertindak sekarang


KEMPEN INI WAJIB DITERUSKAN



PENCERAHAN DARI PEMBACA

Salam tuan tt bila cakap pasal nigerian atau afrika batang dia besar..sebelum ni pun ada komen yang sama. Ada korang penah check tengok ke. Kalau nak tahu korang tunggu kat Giant batu caves sebelah CIMB Bank western union. disitu nanti korang boleh nampak pompuan melayu/bukan melayu berpeluk-peluk dengan nigerian. bukan pasal batang dia tapi pasal nigerian bawak keluar duit bergulung-gulung kadang-kadang satu beg.

korang tak caya cuba tanya kerani bank yang jaga kaunter tu, berapa banyak Nigerian hantar duit balik. Aku percaya ni semua hasil dadah, internet scam dan segala macam penipuan lagi. baru-baru ni dengar ada geng curi kereta nigerian dengan orang tempatan.

Kereta mewah dikeluarkan segala macam spare part dan hantar parts kereta ke nigeria. itu tak masuk jadi bapak ayam- international bawak pelacur dari negara miskin afrika ke malaysia, dubai, china,thailand. Apa polis malaysia tak tau ka..mentari court kat sunway, apa polsi tak tau ka..nigeria hantar duit pakai bank CIMB. cerita nigeria ni tak akan habis...satu saja penyelesaian Tidak ada jalan lain lagi..humban je gerombolan tu saja jalan terakhir.
By Anonymous on KEMPEN ANTI GAGAK HITAM WAJIB DI TERUSKAN on 2/9/12

SIAPA MINAH CUN INI




NOTA:
tunggu dan nanti
kesajh minah cun ini
hanya tukar tiub memecah berita!

6 ulasan:

Juasseh Cafe berkata...

Perempuan kita yang mengada gada, butoh orang tempatan ni tak standard, tak cukup saiz, lancau! la, kalau lubang dah kepala keratapi pun boleh U-turn, tak saiz ke hapa

pakcik lan berkata...

Kalau pati di buat pemutihan. Klu Hitam dgn visa apa Hisham LK nak buat agaknya?

Tanpa Nama berkata...

Bro sapa minah cun ni....cakp laaa.,apa barang main sorok2 plk ,,gua dh gerang ni

Hamidi Fizie Bin Ahmad berkata...

tak yah nanti2..aku tau kisah minah cun ini..sebenarnya minah cun itu adalah jantan nigeria yang menyar jadi perempun cun lecun..hahaha..bila contact call dia guna perempuan untuk bercakap yang sebenarnya mereka adalah rakan sescammer hahahaha betul kan tekaan aku wahai TT?

zahrul berkata...

http://www.hmetro.com.my/articles/AmukanAwangHitam/Article

padan muka jemput sambut belai bela lagi aku dari dulu mmg anti puak nigeria ni

zahrul berkata...

http://www.hmetro.com.my/articles/AmukanAwangHitam/Article

padan muka jemput sambut belai bela lagi aku dari dulu mmg anti puak nigeria ni