Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 17 Februari 2012

PROGRAM MELAWAN - DISANA SINI



NOTA:

program melawan di sana sini
bulan ini program melawan
akan berakhir dengan demo
besar besaran di kuantan

semua warga pahang, ganu dan
kelantan haraom datang bersama

NOTA:
berita terkini melaporkan
kesemua pucuk pimpianan pkr
akan berada di kuantan pada
pagi itu

pucuk pimpinan pas dan dap
sedang membaut keputusan
sila ikuti laporan seterusnya

































AHAD 26 FEB KUANTAN























GIG UNDERGROUND DI CHERATING
pagi kita berdemo
malam ada gig underground
di cherating
dua band wajib:

carrburator dung dan kuchalana
dua band paling cool

anak muda sila datang
kita rock kuantan
kita rockl cherating!


NOTA:
sapa tah tahu
apa dia gig underground
sila tanya lebai google




3 ulasan:

Pazuzu The Exorcist berkata...

Bro TT,

Harap harap Carburetor Dung akan lebih BERSOPAN: tiada lagi menggelupor sambil melondeh sluar cam tu ari nyanyi lagu jilat menjilat.Kalo aspirasi ahli Carburetor Dung (CD) untuk bersopan kami peminat gig juga tuntas bersopan sbg menghormati aspirasi CD dan ianya tertakluk kepada aspirasi kesopanan sejagat kih kih kih

Tanpa Nama berkata...

woit, ANTI LEMBU KENYANG tak ada ka? rakyat kaya atau miskin yang bersikap lembu2 kenyang tak nak amik pot pasal politik patut dilayan macam ABU jugak..

ABU + ALK = Lingkupkan BN terus la.

Pro_Pembaharuan berkata...

carburetor dung tak cool!

1. tak bole lansung diiktiraf berstatus cult sebab diorang sendiri tak pernah baca/tahu intipati (tak semestinya semua point, main point sudah cukup DAS KAPITAL)

2. Joe Kidd tak pandai berhujah mengenai perjuangan tetapi poyo2 tahu perjuangan.

3. Selalu guna che guevara sebagai simbol, tetapi dia sendiri tak tau pasal mat indera, ahmad boestamam dan jugak che guevara sendiri terutamanya intipati ucapan di Congo/peranan CIA di Congo Wars...

4. kurang pengetahuan tapi poyo2 sebab malas membaca.

5. Tidak praktik apa yg ada di dalam lirik...

6. FUCK DRUG ABUSER! mengajar anak bangsa bodoh malas membaca dan kurang berpengetahuan...

ACAB lagi cool!

sebab

1. Memperjuangkan working class! bukannya middle class, dan semestinya RULLING fucking class!

Semangat Kaum Pekerja! Spirit of The Working Class...

2. A.C.A.B. = All Capitalist Are Bastards/ All Cops Are Bastards

3. Walaupun penyanyi/leader band ni
Megat dah berubah arah (jadi alim la plak), tetapi lyrics mereka begitu cool seperti unfairground dan fight for your rights di mana mereka sendiri mengamalkan lirik yg ditulis.