Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 22 Februari 2012

TALIPON NUMBER INI DAN TANGAKAP TUAN PUNYA NUMBER - ABIS CERITA





TANGKAP TUN PUNYA NUMBER INI







IKLAN HARAM MAKIN PELBAGAI
– meloya


Walaupun isu iklan haram yang ditampal di tempat-tempat awam sudah lama dibangkitkan tetapi sehingga ke hari ini, ia masih gagal diselesaikan sepenuhnya.

Jika dahulu iklan-iklan haram itu banyak tentang perkhidmatan yang ditawarkan oleh ceti haram atau ah long tetapi kini ia semakin pelbagai seperti iklan khidmat urut, ubat dan alat yang berunsurkan seks dan juga khidmat pembantu rumah.

Iklan-iklan itu juga dilihat tidak lagi hanya ditampal atau digantung tetapi ada juga yang menggunakan cat semburan yang tentunya sukar dibersihkan.

Iklan seperti 'Lips Massage' dan 'Adult Toys' dilihat semakin banyak di ibu negara sehingga mencemarkan keindahan dan mewujudkan persekitaran yang kotor.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit....KENAPA PIHAK BERKUASA BANGANG SANGAT.... kah kah kah..

kah kah kah...ADA NUMBER TALIPON PADA IKLAN.... kah kah kah..

kah kah kah...SEMUA NUMBER TALIPON TELAH DI DAFTAR.... kah kah kah..

kah kah kah...TANGKAP SAJE TUAN PUNYA TALIPON INI..... kah kah kah..

kah kah kah..... JANGAN JADI BODOH....KENAPA KOYAKn DAN LUPUS BAHAN BUKTI...kah kah kah..

woit...ATAU TUAN PUNYA TALIPON INI DAH KAUTIM AWAL AWAL DENGAN PIHAK BERKUASA?.... kah kah kah...

kah kah kah...ITU PASAL.... BUAT BUAT TAK NAMPAK NUMBER TALIPON.... kah kah kah


TAK PERLU KE GAZA



NOTA:
tak perlu heboh heboh hal gaza
tak perlu heboh heboh nak gi gaza
tak perlu heboh heboh anti israel

sekarang apa nak buat
israel dah sampai depan pintu
mana semua mat gaza?
kah kah kah



7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ZIM tu maksudnya ialah Zionis, Israel & Mahathir... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

hehehe betul tu. no telefon dah ada, nak tunggu kepala bana apa lagi?

hahaha..

nampak sangat polis dan PBT tak pandai buat kerja.

ataupun berita dari meloya ni memang saja nak bantai polis dan PBT??

SheildRahim berkata...

Mungkin ada big brother dalam government punya side business. Malaysia semua boleh to them. Who knows kan?

Tanpa Nama berkata...

betul...memang penguatkuasa bodoh banggang macam sial.. perkara kecik macam tu pun tak boleh diselesaikan..

Meh sini lagi satu cara aku nak ajar banggang2 kerajaan bongok.. catit nombor tu..telefon nombor tu..sms nombor tu dan kalau betul terus rujuk pada service provider supaya mansuhkan terus nombor tu... tak kan hari2 mereka nak register nombor baru?? bisnes lingkup lah woiiii... kecuali kerajaan ada mahsyuk dengan servis provider..takut pada ananda eeee ke?

Dasar kerajaan rasuah..ini lah akibatnya..berkokok sana sini tapi ekor bergelumang dengan tahi...

imalaysiapost.blogspot berkata...

Dah byk iklan tak da etika dlm bandar. Jgn harap pekerja kjaan nak benteras kalau tak da budget. Budaya org malaysia. Sbb dah lama sgt diperintah BN. Ada duit kerja jalan. Tak da duit duduk diam. Maduk kul 8, balik kul 4. Rakyat ikut ugama pemimpin. Pemimpin kumpul duit duit duit. Pekerja pun fikir duit duit duit. Kalau ada org macam Guan Eng baru pekerja kjaan tak fikir nsk kumpul duit. Marah pulak org melayu kalau puji Guan Eng byk2.

Selagi pemimpin tak berubah etika, selagi itu kakitgn kjaan tak berubah perangai. Bagusnya kalau dpt tukar BN dlm Pru13

Tanpa Nama berkata...

sangat pelik kata polis tercekap dalam dunia

Tanpa Nama berkata...

aku ni keje sbg penghantar brg mmg sakit hati dgn iklan2 mcm celaka ni,diorang ni kalau tampal iklan dkt2 papan tanda jalan sampai penuh 1 papan tanda tu,kasi susah aku nk cari tempat sj,aku pernah terserempak dgn penampal iklan ni,tp polis yg ada kat situ buat2 x nampak sj,apa kejadahnya keje polis dgn PBT ni,ni semua mesti kes sudah kawtim