Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Mac 2012

MAJIK DARI LEMBU JADI PIJAT




KESDAH HIDUP SAEKOR LEMBU





KOMENTAR TUKAR TIUB



berita shahrizat gaduh denngan rafidah
berita shahrizat gaduh dengan no 2
adalah berita dan pekara baik

bila lembu lembu ini mula bergaduh
peranan kita ialah api apikan lagi

musuh yang menyerang musuh kita
ada kawan kita

rafidah aziz ini pada ketika ini
dalam realpolitik adalah sahabat
sahabat kita ini sedang melakukan
kucar kacir dari dalam

itik gembo gembo ini
disingkirkan juga kerana rasuah
itik gedebab ini adalah ratu AP
beri anak dan suani AP
jangan lupa kes ini

kepada penyokong shahrizat
kalau mereka bijak
mereka kan sekali lagi buka cerita AP

YODA PENYOKONG LEMBU






RAFIDAh : BUANG PIJAT TAPI JANGAN BUANG KELAMBU
- mikini

Bekas ketua wanita Umno T Rafidah Aziz mengingatkan penyokong BN supaya tidak "membakar kelambu" dalam pilihan raya akan datang, semata-mata kerana marah dengan seseorang pemimpin atau sesuatu isu.

Katanya, isu berkenaan tidaklah terlalu besar sehingga "kelambu BN" itu patut dibakar atau dibuang dalam pilihan raya.

"Kerana kelambu BN, memanglah ada lubang di sana sini, maklumlah, tapi kelambu ini jangan dibuang, kalau ada lubang bantu baiki balik.

"Kalau ada pijat di dalam itu yang hendak mengacau kita itu kerja kita (untuk) buang pijat tapi kelambu jangan dibuang," katanya lagi dalam satu pertemuan bersama penggiat media sosial di Kuala Lumpur malam tadi.

Kenyataannya mengenai "pijat" itu mencuit hati para hadirin apabila beliau pada masa sama ditanya mengenai tegurannya kepada ketua wanita Umno Shahrizat Abdul Jalil yang popular dengan nama timangan "Kak Ijat."

YODA ORI MENUNNGU MASA SAJA



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH AKH


woit.... DULU SHAHRIZAT INI LEMBU.... kah kah kah..

kah kah kah...SEKARANG DAH JADI PIJAT... kah kah kah...

kah kah kah...DAH RENDAH MUTABAT LEMBU INI.... kah kah kah

kah kah kah...LAGI BAHAYA ISAP DARAH..... kah kah kah...



---------------------------------------------------------------
ANAK MUDA DAN REFORMIS BERSEDIA




CERAMAH UMUM PARLIMEN WANGSA MAJU MALAM SABTU


Dengan segala hormatnya di maklumkan bahawa Parti Keadilan Cabang Wangsa Maju menganjurkan satu Ceramah Perdana sempena Pelancaran Jentera Pakatan Rakyat P116 Wangsa Maju.

2. Berikut adalah maklumat majlis :

Tarikh : 31 MAC 2012 (Sabtu)
Masa : 9 Malam
Tempat : Padang Blok A8, Syeksen 1, Wangsa Maju. Sebelah Sek Men Wangsa Maju Syek 1 (Map: http://bit.ly/GXLfWh )


Penceramah : 1) Anwar Ibrahim
2) Dr Tan Kee Kwong (Penyelaras Keadilan Wangsa Maju)
3) YB Zuraida Kamaruddin
4) Pemimpin Pakatan Rakyat

Pertanyaan : 0193743395 (Ferdaus)

Pihak kami memohon jasa baik pihak tuan/puan untuk mengedarkan serta mempromosikan ceramah yang di anjurkan. Segala jasa baik tuan/puan amatlah kami hargai.





2 ulasan:

Mat Skywalker berkata...

Tukar Tiub sekali lagi memberi fakta yang salah. Muka gerombolan gemuk itu bukan muka Master Yoda lah. Ia adalah muka Jabba The Hut.

Kalau tak tahu apa dia Jabba the Hut sila periksa Wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Jabba_the_Hutt

Jangan menghina peminat Star Wars dengan menyamakan muka handsome Master Yoda dengan muka wanita UMNO yang gemuk macam Jabba the Hut itu.

Saya harap TT boleh membuat pembetulan dengan segera.

Tanpa Nama berkata...

Nickname Sharizat

Masa skandal dan masih pegang jawatan menteri
MOO JAT (asik kena boo)

Lepas letak jawatan..
PIII!! JAT..
(dah letak jawatan pi jejauh) :)

p/s:Kak Pidah pulak sudah rembat berapa banyak masa dengan Mahathir? hehe..