.

Sabtu, 7 April 2012

ANAK MUIDA - JAWAPAN NYA IALAH BUAT DEMO
POSTER FITNAH ANAK MUDA
RISALAH MENFITNAH SMM DISEBAR DI MASJID SHAH ALAM

Pada hari ini di Masjid Negeri Shah Alam telah disebar risalah-risalah fitnah kononnya SMM akan melakukan satu demonstrasi pada hari ini bagi menentang Kerajaan Negeri Selangor.

Tuduhan yang dilemparkan adalah tidak berasas sama sekali memandangkan SMM mengagumi pentadbiran kerajaan negeri Selangor yang mesra rakyat, telus, cekap dan beramanah. Tambahan lagi, kerajaan negeri Selangor adalah antara kerajaan negeri yang terawal menyahut seruan Gerakan Menuntut Kebebasan Akademik yang dibawa oleh SMM dan isytihar bahawa Selangor negeri bebas AUKU.

SMM menafikan fitnah yang dilemparkan dan mengutuk tindakan mana-mana pihak yang tidak bertanggungjawab. SMM menolak politik fitnah dan politik samseng yang semakin menjadi-jadi dalam Negara.

SMM yakin bahawa fitnah ini dibuat oleh pihak yang merasa tergugat dengan gerakan mahasiswa dan demonstrasi 14 April ini yang akan diadakan di Dataran Merdeka jam 2 petang.

Walau apa fitnah dan tekanan ke atas SMM, demonstrasi 14 April ini tetap akan berjalan dan SMM komited untuk bersama BERSIH 3.0 pada 28 April ini.

Haziq Abdullah bin Abdul Aziz
Setiausaha SMM


INI JAWAPAN KEPADA FITNAH!

500 RIBU DI DATARAN - MEREKA AKAN LENYAP!Tiada ulasan: