Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 30 April 2012

SUMPAH ... MAK TAK ADA TUDUH NYAH MACAM ITU





POLIS TUNJUK CARA BERJALAN BETUL







JANGAN TUDUH POLIS PUNCA RUSUHAN: BEKAS POLIS - meloya

KUALA LUMPUR 30 April - Persatuan Bekas Polis Malaysia mengingatkan pembangkang dan penganjur perhimpunan Sabtu lepas agar tidak mengambil kesempatan menuduh Polis Diraja Malaysia (PDRM) sengaja mencetuskan rusuhan dan huru-hara.

Ketua penerangan dan perhubungan persatuan itu Mohd Zainan Mohd Yunus berkata, mereka tidak rela PDRM diperkotak-katikkan pembangkang yang hanya mahu menyuntik kebencian rakyat terhadap pasukan keselamatan itu dan meruntuhkan kerajaan sedia ada.

"Jangan cuba ambil kesempatan dengan dakwaan kononnya wujud provokasi serta penyamaran oleh polis yang berpakaian seperti penyokong perhimpunan itu dan sengaja mencetuskan huru-hara," katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Mohd Zainan berkata persatuan itu yakin Pengerusi Gabungan Pilihanraya Bersih dan Adil (Bersih), Datuk S.Ambiga dan pimpinan pembangkang sebenarnya sudah hilang arah dan pengaruh kerana penipuan mereka selama ini telah diketahui rakyat.

Justeru, persatuan itu menggesa Menteri Dalam Negeri, Ketua Polis Negara dan Jabatan Peguam Negara agar menggunakan kuasa yang ada menyiasat dan mengambil tindakan sewajarnya ke atas pihak yang bertanggungjawab mencetuskan ketegangan pada hari perhimpunan tersebut.

"Persatuan Bekas Polis Malaysia memuji tindakan PDRM yang telah menjalankan tugas secara profesional di mana tahap disiplin pegawai dan anggota ketika menangani insiden rusuhan tersebut amat dikagumi," katanya. - TIEWNAMA

POLIS BERI NASEHAT PADA ORANG CACAT



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...TAK ADA SIAPA YANG TUDUH POLIS PUNCA RUSUHAN.... kah kah kah..

kah kah kah... BERSIH HANYA KATA...POLIS TENBAK GAS PEMEDIH MATA....kah kah kah..

kah kah kah..BERSIH HANYA KATA KERETA POLIS LANGGAR DEMONSTRAN... kah kah kah..

kah kah kah...RAKYAT HANYA KATA...POLIS BELASAH DEMONSTRAN.. kah kah kah..

kah kah kah ..ORANG RAMAI HANYA KATA...POLIS RAMPAS KAMERA WARTAWAN... kah kah kah..

kah kah kah...ORANG RAMAI HANYA KATA... POLIS PUKUL WARTAWAN... kah kah kah..

kah kah kah..ORANG RAMAI HANYA KATA..POLIS PATAH KAN KAKI WARTWAN THE SUN... kah kah kah..

woit...SUMPAH...TAK ADA SIAPA YANG KATA POLIS PUNCA RUSUHAN... kah kah kah..

kah kah kah....CERITA POLIS AMBIL DUIT DI ROAD BLOK PUN KAMI TAK BUAT..kah kah kah



INI KLIP VIDEO POLIS SEDANG MEMBANTU ORANG CACAT



NOTA:

polis malaysia
amat berhemat
dan amat berbudi bahasa
kah kah kah


12 ulasan:

Matrojak berkata...

Bro TT

Cuba bandingkan Bersih 3.0 di dataran dengan di P.Pinang paut link dibawah...

http://www.pendekarblogger.com/php-fusion-7-00-05/files/news.php

Tanpa Nama berkata...

but malaysia demokerasi what? every 5 year got erection

kampong lad berkata...

'Ketua penerangan dan perhubungan persatuan'

umno ni ada berapa sayap la! kalau sayap terlebih, nanti tak boleh terbang lagi.

Tanpa Nama berkata...

Oi tt
Hahaha. . Kasi spin sudah. .
Tapi yg ni xleh spin
http://1.bp.blogspot.com/-ymRjIc8LZIY/T510_0aLlBI/AAAAAAAABIQ/lf1KxPRnltc/s640/534843_419891571356893_100000081627279_1603043_1045399173_n.jpg

Hahaha..
Mesti dia cakap. .
*acc fb sy digodam pihak pembangkang*
Kah kah kah
Terselah kebodohan sebagai wakik rakyat

Tanpa Nama berkata...

hahahha...tajuk cam gampang....

the neutralist berkata...

malang sekali rakyat malaysia yang tinggal di kampung dan pedalaman yang menonton berita tv3 hanya nampak peserta bersih pukul polis dan terbalikkan kereta polis selain itu mereka juga lihat anwar ibrahim mengarahkan peserta merempuh penghalang di dataran merdeka serta unit amal pas membuang dan merempuh halangan polis

panglima selatan berkata...

aku datang dataran aritu pn untuk nak bersihkan bontot sayfool je...mana tah sayfool lubang jubor dia pn aku tak nampak..cisss

pengundi sembrong berkata...

TT kasi keluar muka polis india yg menyamar demonstran dan tendang polis trafik yg jatuh tu. dulu bersih 2 dia pakai baju polis tangkap demonstran. kantoi mantoi mamat lidah kontot. org sunat kat konek mamat tu sunat kat lidah. kahKahkah

Saiful berkata...

cuba pi web pdrm ..nak basuh2 cukup2..nak kal jugak nak tanya ..hang pa igat rakydah..at ni tempat hang pa tibai..tapi sampai kesudah web dia puya slow ..nnt cuba lagi..la ni tgk polis pu tak respect..rblock nak buat muka sardin..tak ada hormat2

Tanpa Nama berkata...

pukimak polis malaysia

Tanpa Nama berkata...

aku dah kata dah, buang masa je bantah duduk secara aman, anak-anak haram tu bukannya reti bahasa, ramai-ramai turun perang je terus, biar bermandi darah, itu baru betul bangkit berdemo, please learn mcm mana org mesir, syria, indon, filipina berdemo, setakat mati sekor dua tu biasalah, kalo takde korban tak namanya betul-betul bangkit, aku cadangkan buat Bersih 4.0 as soon as possible, kali ni nekad turun berperang, tengok ada berani ke polis-polis anjing tu nak main tangkap-tangkap pukul-pukul org, silap haribulan mampus polis tu kena bunuh, aku yakin kalo mcm ni lah kita berdemo confirm UMPORNO tumbang. tak percaya? cuba try test tengok, itu pun kalo ada telor la.....

pakwe berkata...

sjak bila ko pandai buat ayat bapok ni?