Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 30 April 2012

INI CONTOH MATA MATA BERHEMAH




ARKIB :
11/08/2011

POLIS MALAYSIA LEBIH BERHEMAH
- meloya

KUALA LUMPUR 10 Ogos - Ahli akademik dan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) menganggap polis negara ini lebih berhemah dan sistematik dalam menyelesaikan sesuatu masalah termasuk isu keganasan berbanding apa yang berlaku di London ketika ini.

Setiausaha Majlis Profesor Negara, Prof. Dr. Raduan Che Rose berkata, biarpun negara tersebut lebih maju dan mempunyai pasukan polis antara terbaik di dunia namun, mereka masih gagal menghalang rusuhan sehingga menyebabkan kecederaan dan kecurian.

"Pendekatan yang dilakukan oleh pihak polis di sana dan polis di negara ini ternyata berbeza. Di sana punca utama menyebabkan mereka bertindak ganas ialah selepas seorang remaja kulit hitam ditembak mati oleh polis.

"Berbanding di negara ini, polis lebih banyak menggunakan pendekatan pencegahan malah, lebih sistematik dalam mengatasi masalah agar tidak merebak menjadi lebih serius," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.


INI SATU LAGI CONTOH MATA MATA BERHEMAH




nota:
ini lah contoh terbaik
satu bukti betapa berhemahnya
mata mata malaysia

mata mata di malaysia ini dikatakan berhemah
bayangkan kalau mata mata ini tidak berhemah
mampooos rakyat kecewa
kah kah kah


sila layari radio bangsar utama:


11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Abang TT c68.

Saya cadangkan utk mengekalkan momentum perjuangan, setiap hari Sabtu semua wajib pakai baju kuning dari jam 8 pagi hingga 6 petang. Abang TT tolong war-warkan ok?

Hidup Rakyat!

sheikhalfarisi berkata...

salam, bagusnya bersih walau pun ramai masih friendly dgn polis. tp tengok muka polis sekor2 tu x da wajah friendly langsung

Cikgu Kamal berkata...

Bro TT, Gua cadang semua NGO terlibat serta angkatan PR buat satu memorandum kepada YDP AGONG berkaitan P DIRAJA M. Desak siasatan suruhan jaya diraja ... hantar memo melalui satu demonstrasi 4.0 bersihkan sistem2. tersukan melawan.... Kemungkinan yang amat besar komplotan tertinggi dengan Be end bagi mengekalkan kuasa ....

Tanpa Nama berkata...

dengan bongkak dan sombong anjing2 mempertahankan gerombolan...maklum lah gerombolan berkuasa, anjing2 berluasa makan taik

Tanpa Nama berkata...

Muka tension dan tak friendly tu kuat makan rasuah dan pengampu tahAp gaban!!

Tanpa Nama berkata...

berhemah kepala hangguk lu....

Tanpa Nama berkata...

bro wa dh tak blh blah dgn polis2 n anjing2 ni. Lu info kt kwn2 . Shbt2 .pejuang2 kte lwn habis habisan dgn polis babi ni.. Err . Jom kita buat bersih 4 bln dpn . Klu minggu dpn lg baik,. Tolong le tt...

Tanpa Nama berkata...

X baik kata kat anggota bawahan lagu tu! Selama ni depa jaga Kita tidoq. Yg Masalahnya BN Dan SPR. Sedikit Kita x Suka yg pangkat tinggi. Kita x gaduh dgn polis. Saya rasa, depa Tindak ganas Kerana di "tipu" seorang anggota Mati dek Bersih. Namun sekarang dah dinafikan Oleh Datuk Md salleh kp wp. Fokus kan kemarahan ke Arah minta SPR di Bersih kan! Wallahu a'lam
Salam dr Pakcik lan

C++ berkata...

Bhai TT,

Disini gua nak cadangkan supaya lu buat satu listing photo yang memaparkan muka-muka "Pengganas PDRM" supaya semua orang Malaysia boleh kenal dan ingat... dan supaya ianya boleh dicetak dan ditampalkan merata-rata ....

Dengan cara ini senang kita nak tau siapa "Pengganas PDRM" nih.. apa nama dier... aper nombor anggota dier ... balai maner dier bertugas... jabatan aper dier bertugas...

Mari kiter samer-samer pamerkan listing nih...

Kalu PDRM boleh dan akan keluarkan listing "Wanted BERSIH 3.0 People" .. whynot kiter plak kuarkan listing "Wanted RMP Terrorist" ...

Amacam.. ader setuju??

Tanpa Nama berkata...

Lepas ni kalau ad kecurian, kebakaran, kes bunuh, orang hilang x payah lagi call polis.Kita call Anwar Ibrahim,Ambiga, Pas ngan DAP je. Diorng je yng x korup kt Malaysia ni.

Anti Pengecut berkata...

Idea yg sgt baik dan mantap, kita publish muka polis ganas terutamanya polis yg pakai uniform kosong xde papar nombor dan nama, polis ni berani bila diorg beramai2, bila dia xbertugas sorang2 dia takut kecut cuak...biar muka2 bangsat ni dikenali rakyat sebagai anjing bangsat pengkiianat rakyat Malaysia....kene buat cepat tt