Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 30 Mei 2012

ANAK BERANCUK PAKAI DUIT RAKYAT




KOMENTAR TUKAR TIUB


tahun lepas ketika ank nak berancuk
najib dan rosmah merancang
program di kazakhtan
ini untuk gunakan duit kerajaan
untuk pergi kenduri anak berancuk

sekalin ini sama
ini bukan kenduri anak berancuk
ini samgbutan anak terima ijazah

najib dan rosmah buat cara yang sama
buat rancangan resmi

kalau anak nak berancuk
kalau anak nak konvo
pakai laaa duit sendiri
jangan cekai sangat


NOTA:
bila majlis fakwa nak buat fakwa
tentang hal ini?
tak kan tak nampak


INI PAKAI DUIT SIAPA?








5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mufti kata:takpa..hukumnya HARUS..

Tanpa Nama berkata...

Mufti kata... Ok bos. Bereh. Tu kan duit 'kita'. Rakyat apa tau...

Tanpa Nama berkata...

baru tau kannnn..orang pas tak terpikir bende2 ni..

memang camni pon perangai najib..dia je yang leh tarikh nak wat lawatan ke luar negara time bile..selalu dia wat sama tarikh dengan agenda peribadi die..

Tanpa Nama berkata...

tak apa, berancuk punya pasal
hukum jadi HARUS

HARUS masuk neraka

Tanpa Nama berkata...

Tolong bagi pengesahan...
Anak berancok ni duduk di kondominium berhamporan KLCC. Exclusive dan didiami juga oleh diplomat asing.
Diplomat asing ni sudah tanya macam mana anak Daro pemimpin Islam boleh bersekududukan aka duduk sekali dengan tunang tanpa nikah.
Lebih menarik ada ramai SB yang tologn jaga bangunan itu dari dimasuki oleh oorang luar.
Sila beri maklumat Isham...