Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 13 Mei 2012

LONDON CALLING - LONDON CALLING




BERITA TERKINI DARI LONDON


media barat sedang menunggu najib razak
media dari peranchis telah mula berkampong di london
aktivis malaysia di kota london
telah mula mendapat panggilan talipon dari media peranchis
media peranchis ini menemubual najib razak
media peranchis mahu beri eklusif

tim bersih kota london
sedang bersiap sedia
untuk melancarkan demo
untuk menyambut najib razak

london akan sekali lagi jadi kuning

NOTA:

media peranchis ingin bertanya

" monsieur prime minister... will you be a witness?'
( dengan lorat peranchis)

DEMO BERSIH 2.0 DI TRAFALGAR SQUARE
















DEMO BATU TIGA - DEMO ANTI TOL

radio bangsar utama akan membuat
laporan langsung dari batu tiga
layari sekarang


http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/




6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sakit otak Mat Albino ni nak cari jawapan terdiplomatik akan persoalan "sedia datang menjadi saksi kepada pembicaraan kapal selam Scorpene?"
Nanti Najis jawab "tanyalah Bersih 3.0 kerana mereka tu pengganas/pengkhianat/penggacau/pendemo nak menghacurkan agama/raja/ketuanan Melayu negara. Benggong nanti jurnalis Perancis/Britain yang Malaysia ada PM sebegini.

Tanpa Nama berkata...

Baguslah! Biar Mat Mongol dan Fat Mama dia berpeluh kuat2.

Biar telur Mat Mongol kecut dan dua bola besar di dada Fat Mama bergetar getar.

Biar reporter2 Peranchis dan London tanya Mat Mongol. Tak takut langsung Mat Mongol tu...berani lagi pergi kat London.

Biar lah kapal terbang dia sesat di udara....biar dia mampus di tengah langit.

Aku tunggu cerita di blog TT.

underBear berkata...

Takziah kpd yg terlibat nahas balik dari pesta ullang tahun umno.
Takkan najib tak pegi jengok2...ucapan takziah pon tak dengar lg ni...apa kes ni...
-perangat skit...

average joe berkata...

haji najibabun akan berjumpa ratu elizabeth (yang berbaju kuning) 1kali lagi ke? kalau ada ulang-aksi yg serupa jugak, takkan najibabun chiep Kera tak belajar dan tak paham lagi maksud tersimpul?!

-average joe-
klakka-la.blogspot: MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Simpulan Bahasa (LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Malay Idioms)

average joe berkata...

haji najibabun akan berjumpa ratu elizabeth (yang berbaju kuning) 1kali lagi ke? kalau ada ulang-aksi yg serupa jugak, takkan najibabun chiep Kera tak belajar dan tak paham lagi maksud tersimpul?!

-average joe-
klakka-la.blogspot: MARI BELAJAR DAN MEMAHAMI: Simpulan Bahasa (LET'S LEARN AND UNDERSTAND: Malay Idioms)

Tanpa Nama berkata...

an evening in paris
with najib, bila nak buat.
gua tanya aje.