Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Jun 2012

KAH KAH KAH - LAWAK SEKALI - TUKAR TIUB MEMECAH BERITA



BORANG NAK DAPAT TAYAR FREE




DARI FACEBOOK LAWRENCE JAYARAJ

SPAD menawar 4 tayar BARU percuma untuk Taxi dan Taxi mewah.......!!

Nampak sangat Umno desperado......!! Anak Sarawak dapat apa ya....???

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KOMENTAR

semua kasi sorong
semua kasi rodok
mak cik felda
pak cik felda
mat felda
minah felda
duit sekolah
duit buku
duit 500


ambilk jangan tak ambik
kah kah kah


inilah hikmahnya kerajaan yang lemah
inilah hikmahnya kerajaan yang banyak masalah
inilah hikmahnya berita menantu kali kelentong
inilah hikmahnya altanyuya di bunuh

NOTA
hanya tukar tiub
menunggu tiub free
kah kah kah


sila layari untuk punk rock:





6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mek berkata,

tak pakai tiub sekarang,zaman global tayar semuanya tiubless...

FOUR WIRE berkata...

Basikal aku harga 19k tapi tayarnya masih pakai tiub..belum ada tubeless untuk basikal..begitu juga dengan tayar backhoe. lori. .bas...masih pakai tiub..so tiub masih relevan zaman global ni..

Tanpa Nama berkata...

lepas pru13 nanti, ada lagi ke bantuan rm100, keluarga miskin rm500, duit buku rm200, duit pegawai kemas 2-3K, cikgu naik pangkat, tayar teksi free, gaji naik 13 peratus??

kalau bantuan itu ada setiap tahun, ok jugak laaa
tapi kalau lepas pru13 tak ada...MAKNANYA, MEMANG SAH RASUAH PILIHANRAYA!!!

Tanpa Nama berkata...

TAHNIAH!!!!!
Rakyat Malaysia dah faham kenapa pentingnya kerajaan kurang 2/3 majoriti.
Ini juga kepentingan kepada PM yang terlalu bergantung kepada mantan nya.
Inilah juga akibat bile membenarkan mangkok hayun berkuasa lebih 22 tahun.
DULU orang cakap itu Pak Lah Mat TIDUR!! Mat Lena, kaki Angguk, Ngong! Tak ada idea.
Masuk Mesyuarat boleh lena depan presentation (typical MCS dah lepas 50 tahun)
Now ko orang dapat PM takut PM lagi hancus.
Dengan adanya berita dari NY Post yang mungkin terkejut terlalu ramai access dari Malaysia tentang berita Kazakhstan, maka semua rakyat Malaysia pun boleh demand MAS terbang terus ke JFK atau LaGuardia setiap hari.
Kalau tidak kena naik SIA.
Tahniah Kepada TUKARTIUB yang berjaya membuka mata dan telinga rakyat Malaysia.
Selepas ini jangan terkejut naik Transnasional dan KTM percuma untuk balik kampung.YAHOOOOOO!!!!
Sempena Aidil Fitri (kurangkan kesesakan lebuhraya Mamak Madey)

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro,

Semalam masa lepak perkena nasi mamak kat subang perdana ada dengar driver teksi ceria ttg nie, dapat tayar baru. Amik borang kat putrajaya...dia kata smlm tarikh tutupnya so, depa bersiap poie lepas makan tu...

Tanpa Nama berkata...

masuk tandas awam pun kene bayar.. bila pulak PM nak suruh masuk tandas awam percuma nih???? pakai taik penuh mangkuk la jawabnya kalau tandas percuma..