Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 18 Julai 2012

BAPA MEMBUREET ANAK MEMBUREET






BAYAR BUDAK ITAM






BAJET 2013: NAJIB JEMPUT RAKYAT KEMUKA IDEA
- mkini

Najib Razak mempelawa rakyat Malaysia menyumbang idea, berkongsi cadangan dan pendapat mereka mengenai Bajet 2013 secara online bermula hari ini sehingga 29 Julai.

Dia berkata platform itu merupakan peluang bagi semua rakyat Malaysia mengemukakan idea dan input mereka untuk pertimbangan Kementerian Kewangan.



KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


HUTANG LAMA BERTAPOK


ini ada beberapa cadangan:

1 - sila pulangkan duit komisen kapal selam
2 - sila bayar kembali duit tambang anak berancok di kazakhtan
3 - sila pulangkan kembali duit jamuan kenduri anak nak berancuk
4 - sila bayar duit yang dijanjikan pada zul nordin
5 - sila bayar duit yang dijanjikan pada zah hujan
6 - sila bayar duit yang dijanjikan pada gobala

lagi cadangan:

1 - sila bayar sewa rumah keluarga sirol
2 - sila bayar sewa rumah keluarga azilah




lagi hutang lama:

1 - sila bayar duit yang dijanjikan pada ziana zain
2 - sila bayar duit perbelanjaan cucu razak di ulan bator

ini lagi hutang amat amat lama:

1 - sila selesaikan hutang pada sarimah
2 - sila selesaikan hutang jenny yeoh
3 - sila selesaikan hutan maria de silva

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woit siapa jenny yeoh dan maria de silva???

Tanpa Nama berkata...

Kalau bajet pun PM tak tau nak buat,lebih baik jangan jadi PM.Pi memburet kat Monggolia lagi bagus.Apa punya suwey dapat PM yang otak lembu.Membuuret je kuat,kerja jaga budget negara benggong nak mampus.Memang haram jadah punya PM...Kah..kah..Kah.

Tanpa Nama berkata...

Dead man cannot talk, kenapa perlu diungkit hal orang dah lama mati, hoi Isham kau suka ke orang ungkit apa nenek moyang kau dulu buat. Tun Razak dah lama mati lagipun banyak orang lama yang langsung tak tahu skandal tun razak dengan sarimah, jenny yeoh dan maria silva. Bukan aku nak kata tun razak ni bagus tapi ORANG DAH MATI TIDAK BOLEH BERCAKAP DAN MEMPERTAHANKAN DIRI dan hal ni dah berlalu hampir 40 tahun dan apa manfaatnya kalau kita tahu. Elok kita tumpukan perhatian dan usaha untuk MENUMBANGKAN ANAK TUN RAZAK DAN BARISAN NASIONAL.

Tanpa Nama berkata...

Hutang negara makin bertambah berganda2 sebab rasuah.. kalau duit2 ini dikutip kembali kita sepatutnya boleh mengurangkan Hutang negara ketahap yang selesa..

Ramai yang tak tau negara berhutang banyak sejak akhir2 pemerintahan BN ni.. Rakyat perlu sedar benda ni..

Belum pengaliran wang keluar yang begitu dasyat.. yang menyebabkan nilai matawang negara merosot..

average joe berkata...

lagi...
sila bayar baki pada bala sebelum bala menghempap anda (yg lebih menyiksakan daripada fenomena ganjil anakbadak menghempap anda setiap malam)

-average joe-
klakka-la.blogspot

PR1M berkata...

turunkan harga petrol.

1liter 1ringgit.

PR1M. Petrol Rakyat 1 Malaysia?? hehehe

Tanpa Nama berkata...

Bodoh tahap cipan ..

Tanpa Nama berkata...

zaman kerajaan najib nih semuanya nak tanya rakyat,ajak rakyat bagi idea kononnya tapi simpan dalam fail sampai kesudah buat apanya

Tanpa Nama berkata...

pada pendapat aku

1.bagi putrajaya kat pr
satu penggal pun jadi le

2.jual balik kapal selam tu
duit boleh bagi rm500 kat rakyat

3.bagi rm500 kat cikgu2
duit boleh beli tayar kereta

4.beli sepasang anak badak
boleh tarik pelancongan

5.lantik seorg menteri perUDANGan
jadi pengurus bekalan air

Tanpa Nama berkata...

SILA BAYAR DUIT MELI KAPAK JANGGAK