Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 5 Julai 2012

GENG BANG EROTIKA KERUSIKA - SKANDAL SEX MB SELANGOR - HOT!






MB SELANGOR BERGOMOL - BERGENG BANG


satu negara telah terperajat besar
serban hasan ali telah terpelanting
songkok zul nordin melambung tinggi
gigi jongang ibrahim ali datang kembali
majlis fuk wa terduduk

semua berlaku apabila melihat adigan erotik
semua terpengun dan naik ngang
apabila melihat tan seri khalid ibrahim
sedang bercengkerama
sedang berendut
sedang bertenet
bukan dengan satu
bukan dengan dua

tetapi dengan tiga kerusi plastik itam

ini lah sex paling kinki
lebih kinki dari kinky gelinky kota london

dalam klip ini kelihatan
khalid telah merayu
khalid telah mengurut
khalid telah mengucup
kalid telah menjilat
tiga kerusi plastik
yang itam melepak
yang slim melim
yang mengancam syahwat lelaki

ini lah sex terakhkir kurun ini
ini lah sex terkinky tahun ini


apa yang terjadi seterusnya?
adakah akan terpacut?
adakah akan bocor?

siapa akan diliwat?
bayangkan tiga kerusi ini meliwat mb selangor
bayangkan tiga kerusi ini menghisap mb selangor

NOTA:
majlis fuk wa telah diminta ber muzkar
untuk menentukan apakah hukumnya
menyondol kerusi
apakah duduk bersendirin dengan kerusi
akan di anggap khalwat
kah kah kah



LEBIH KOYAK DARI JUBUR SAIFOOL




MB SELANGOR CABAR RPK DEDAH LAGI RAKAMAN VIDEO - mkini

Menteri Besar Selangor Khalid Ibrahim mencabar penulis blog Raja Petra Kamaruddin mendedahkan lagi rakaman video tersembunyi sewaktu beliau berada di dalam pejabatnya.

Bercakap dalam sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat exco, Khalid dengan sinis "menggalakkan" penulis blog kontroversi itu "mempamerkannya supaya orang ramai dapat tengok".

"Ini adalah permainan yang lucu, jadi teruskanlah.

"Saya mendapatinya begitu menjengkelkan, begitu tidak bertanggungjawab. Tetapi sejak ia merupakan satu cara hidup, saya harus menerimanya," kata sambil ketawa.




NAK TANYO
jang oooi
ingay khalid pakai
kondom ko tidak?

6 ulasan:

RAJA PUTRA berkata...

Bang Hisham,


Menurut Wikipedia, Raja Petra Kamaruddin sudah murtad. Sila baca

http://wikiislam.net/wiki/Raja_Petra_Kamarudin_%28former_Muslim%29


Sejak akhir-akhir ini Raja Petra mengkritik agama Islam dan mengeluarkan pendapatnya bahawa dia tidak setuju dengan agama Islam yang membenarkan manusia diperhamba abdikan oleh manusia lain. Dia mencabar pembacanya bertanya kepada para ulamak tentang isu 'slavery.'

Jadi saya nak tanya kepada Zul Nurdin pejuang Islam, Ibrahim Ali pendekar Islam, dan terutamanya kepada Harussani ulamak terulung Islam di Malaysia dan Hassan Ali penjihad Islam sejati.

Mengapa tak tangkap Raja Petra Kamaruddin macam tangkap Lina Joy dulu? Lina Joy tidak mengkritik agama Islam tetapi kena tangkap. Raja Petra mengkritik Islam dan umat Islam di Malaysia tetapi dibenarkan bebas. Adakah kerana dia berketurunan Raja Gopal?

Tanpa Nama berkata...

kalau den rakyat selangor, lepas tengok video ni lagi la den berkobar-kobar nak sokong tan sri khalid. nampak betul-betul tan sri khalid baca semua dokumen atas meja dia sebelum dia sain. bukan nya hentam sain masa tengah main golf atau masa tengah berancuk.

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

awesome threesome.. err foursome!!?

Tanpa Nama berkata...

Tu la, paling best tengok dia lempar lepas sain tu. Ganas! Kah kah. Cayalah MB

Tanpa Nama berkata...

baca tajuk pun dah stimm, celaka punya title..mejaka...ha ha ha..

Tanpa Nama berkata...

sapa la si bangan yang pasang cctv turrrr!
dia ingat TS khalid macam soy leak kerrr??