Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 5 Julai 2012

SATU LAGI PROJEK NAJIB GAGAL





SATU LAGI SUWEY NAJIB





BAPA SAIFUL RAYU FAIL PETISYEN
- mStar

PETALING JAYA: Bapa kepada Mohd Saiful Bukhari, Azlan Mohd. Lazim, 58, pada Rabu merayu pihak Peguam Negara supaya mengemukakan petisyen rayuan terbaik demi keadilan anaknya.

Selain itu Azlan turut berharap agar petisyen rayuan itu sempat difailkan oleh barisan pendakwaan dalam masa kurang sepuluh hari lagi sebelum tempohnya berakhir.

"Apa yang penting adalah agar Peguam Negara mengambil pertimbangan yang sewajarnya dalam memfailkan petisyen rayuan tersebut dalam jangka masa yang ditetapkan, yang kini saya percaya tinggal kurang daripada sepuluh hari sahaja lagi.

"Saya dan keluarga amat yakin dengan kepakaran pihak Peguam Negara dan barisan pendakwaan dalam mengenal pasti alasan-alasan bagi menyediakan satu petisyen rayuan yang terbaik," katanya menerusi satu kenyataan di sini.

Beliau berkata demikian selepas Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada Selasa mengeluarkan alasan penuh penghakiman kes liwat membabitkan anaknya dan Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim.




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit....INI BERITA SEDIH... LAGI MENYEDIHKAN.... kah kah kah..

kah kah kah... DUA HARI ANAKANDA TAK BERAK.... kah kah kah..

kah kah kah...DUA HARI ANAKANDA TERSEKSA..... kah kah kah...

kah kah kah.... DUA HARI PLASTIK DALAM JUBUR... kagh kah kah..

kah kah kah.... DUA HARI YANG PENUH SUSPEN... klah kah kah...

kah kah kah.... DUA HARI AIR MANI DI SIMPAN.... kah kah kah...

woit.... HINGGAKAN ANKANDA KU BUNTING .... kah kah kah...



4 ulasan:

average joe berkata...

sesungguh sang bapak merayu bagi pihak shy fool tu, adakah kerana perjanjiannya with the devil mensyaratkan aksidrama shy fool mestilah dilaksana sehingga menyebabkan anwar dihukum salah dan dipenjara panjang, barulah bayaran (kalau iye, mesti jutaan) akan dilunaskan sepenuhnya? ala2 penyenaraian fgvh la, pakcik2 makcik2 felda mesti setuju dan tandatangan sehinggalah penyenaraian berjaya terlaksana, barulah dilunaskan keseluruhan 15ribu yg haji najib janjikan, selagi belum tersenarai cuma dapat 5ribu je, lagi 10ribu kena tunggu dulu...
mungkin laaa...

-average joe-
klakka-la.blogspot: HOW ADVANCED! Part 1 (MAJU LAH SANGAT! Bhg 1)

mosabit berkata...

GHANI 4TAHIL DAH BORING....
DIA BOLEH RAYU UTK KES YG RINGAN....TAKLEH LEBIH 4 TAHIL...
INI KES SIFOOL KES BERAT ..LEBIH 40 KILO...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH ...

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah..arp bapak sepol bdoa la byk2 n brsabar..truskn usaha shingga pru 13.

Tanpa Nama berkata...

dekat nak pru13 ni, klu peg negara tak rayu....rugi besar woooooooo!!

kalau peg negara rayu....suma isu2 besar yang lain boleh padam dengan sendirinya wooooo!