Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 29 Oktober 2012

SURAT SURAT DARI PEMBACA TENTANG ZAKAR DAN ZIKIR



SURAT PALING COOL
tengah zikir pun zakar bole keras... kah kah kah! on SURAT COOL TAHUN INI

KENDURKAN ZAKAR
Ape kate lu try zikir dulu tgk.bleh kendur tak lu punye zakar..tak pun lu bleh start ngaji slow2.x reti bleh g blaja bro.mgkn lu ade bace x betul,sbb tu zakar lu kene sarung kondom.kiki on KALI INI JANIN PULAK DI TEMUI DI GONGGONG ANJING
Publish | Delete | Spam
 
BERZIKIR LAH KAMU JANGAN BERZAKAR
Salam, Saya mencadangkan team tt dan tuan isham sendiri untuk kembali kepada agama fitrah iaitu islam. Pandangan anda mengenai agama sgt cetek. Tuan mencadangkan sendiri kempen guna kondom. Yang haram tetap haram. Di al Quran sendiri menceritakan dgn jelas bagaimana proses kejadian manusia dan islam satu2nya agama yg sesuai untuk seluruh manusia.

Nabi menggariskan beberapa kaedah bagi menghalang penzinaan, salah satu darinya adalah perkahwinan dan puasa. Usah disalahkan islam itu, ianya perfect, cuma disalahkan pihak tertentu yg salah menggunakannya. Mahar perkahwinan yang tinggi bkanlah punca dari ketetapan agama tetapi lebih kepada pihak ibubapa itu sendiri.

Sekiranya tiada kemampuan maka berpuasalah. Puasa disini bukanlah seperti yg kalian fikirkan. Puasa adalah dengan hati dan perbuatan. Bukan hanya menahan lapar dan dahaga tetapi menjaga hati dan pandangan. Sila google untuk lebih lanjut. Tuan tt sudah tua dan berubahlah. Tinggalkanlah fahaman sosialis yg tidak kemana itu. on LAGI SURAT DARI PEMBACA TENTANG KONDOM




8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

lu dah tua sham...kembalilah ke pangkal lalan..aoyoox kow!

bila-edris-menari berkata...

Tahula kau ni syam,bila la insaf.kah kah kah.

Pro_Pembaharuan berkata...

ye la... tengah zikir pun zakar bole keras!

aku pun penah zikir2 malam jumaat cam semua lebai-lebai kat sini... skali bini aku dah dressing da...

mula2 slow je rhythm aku zikir, kemudian bile lihat bini aku dressing, zikir aku tetiba je jadi fast paced dan zakar pun keras... kelam kabut nak abis kan 100 kali...

KAH KAH KAH!

Tanpa Nama berkata...

Zikir.......jiwa tenang......x da stress.....zakar lagi keras...x caya...cuba amalkan...x payah mkn tongkat ali....

Pembalun berkata...

Diharap najib 1malaysia dapat memberi sumbangan duit kahwin kepada muda mudi supaya gejala zakar keras tanpa kawalan dapat dikurangkan.

Dengan kata lain, sediakanlah dana untuk kahwin free memandangkan ramai muda mudi khususnya lepasan kursus jururawat IPT swasta yang tiada pekerjaan.

jimbab berkata...

the art of sarcasm...get it

didi kota belud berkata...

hai men sebok pasal zikir dan zakar....orang kias untuk tukar sistem ler der........buat lawak pulak....tt..asemble ak 47 tu cepat....aku nak menimbak tupai ni......

Tanpa Nama berkata...

Sbnarnye yg post srat tu x phm bahse tt, yg tersirat n trsurat...so,g la ngaji bahse mlayu n quran blk