Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 16 November 2012

JANGAN BUNUH BAYI - GUNAKAN KONDOM UNTUK KESELAMATAN






KOMENTAR TUKAR TIUB
seorang lagi bayi mati
ini membuktikan bahawa
ramai warga muda dalam negara  ini
amat aktif  di ranjang

nafsu muda memang hebat 
lejangan muda cukup memberahikan
ada yang dapat mengawal
ada yang dapat menundukkan
tapi hakikatnya
mengentot
berancuk
bercalat
berkonkek
memang sedap

jika tidak dapat mengawal zakar dengan zikir
 sila gunakan kondom,
agar tidak akan ditemui lagi bayi mati dibuang


KALAU MACAM BANGLA INI
 PASTI SELAMAT

 

MAYAT BAYI DIJUMPAI ATAS TILAM - meloya

KLANG 15 Nov. - Rahsia seorang gadis berusia 24 tahun mengandung anak luar nikah terbongkar apabila dia melahirkan bayi seorang diri di dalam bilik di rumahnya di Lorong Haji Salleh, Batu Lima Jalan Meru dekat sini semalam.

 Perkara tersebut hanya diketahui apabila kakaknya yang berusia 27 tahun terjumpa seorang bayi lelaki yang tidak bernyawa di atas tilam dalam bilik gadis itu.

 Ketua Polis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner Mohd. Shukor Sulong berkata, laporan polis dibuat oleh kakak gadis terbabit dan bayi lelaki cukup sifat itu dipercayai dilahirkan kira-kira pukul 4 petang.

Beliau berkata, hasil soal siasat mendapati suspek yang bekerja sebagai jurujual di sebuah kedai pakaian di pekan Meru dipercayai menjalinkan hubungan cinta dengan lelaki warga Bangladesh sejak awal tahun ini.



4 ulasan:

didi kota belud berkata...

manalah bangla tur nak reti Pakai kondom...?..tak caya.?.. tanya persundal persundal di sebelah tokong di petaling street tur..?..yang mana dah lama duk sini tur....main call jer kalau nak memantat.....manalah bangla tur berani kalau takder IC.......SIAPALAH YANG BAGI MEKE NI IC AGAKNYA...? INI MESTI TT ATAU AKU BANGKALI YANG SUPPLY IC TURRRRR......?????

superunity berkata...

masalah ni tak berlaku kalau kita berpegang kepada tuntutan agama. bukan ke berzina tu berdosa besar?

kerajaan yang ada sekarang ni dipertanggung jawab utk settle masalah nih. itu yang adanya pepatah mencegah lebih baik dpd mengubati..

Tanpa Nama berkata...

untung bangla tu kerana dapat memecahkan selaput ketuban gadis malaysia berusia 24 tahun!!

Tanpa Nama berkata...

Ye ker bangla tu yang pechahkan?