Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 4 Disember 2012

PROGRAM PROGRAM MENGHASUT DARI RADIO BANGSAR UTAMA MINGGU INI






PROGRAM RADIO BANGSAR MINGGU INI:

radio punk rock
yang menjadi pemula
kini adalah stesen cult
anak anak muda

stesen radio internet
memberi laporan jelas
berani melanggar pembohongan

TEMU BUAL JAM 9 RADIO BANGSAR MENJADI CULT



SELASA: 4/12/2012 - UKM4 akan ditemu bual
empat orang anak muda dari universiti kebangsaan
telah bangun melawan pembodohan
mereka di tangkap
mereka di hadapkan ke mahkamah

sila dengar pejuangan mereka malam ini

RABU: 5/12/2012 - JERIT - jaringan rakyat tertindas
gerakan rakyat yang bangun menentang pindasan
gerakan rakyat bangun melawan kaum pemodal

sila layari radio bangsar
hanya radio bengsar berani menemui bual mereka

KHAMIS: 6/12/2012 -   temu bual dengan ELIZEBETH WONG
aktivis pelajar - aktivis ank muda
aktivis politik dan exco kerjaaan pakatan rakyaat selangor

eli wong akan membincanga alam sekitar
rompakan tanah di taman templer
perjuanagn penduduk asal
dan dasar kerajaan selangor

SABTU  8/12/2012 - SIARAN LANGSUNG
SEMPENA 50 TAHUN - 'PEMBERONTAKAN BRUNEI 8 DISEMBER 1962'

8 Disember 2012 (Sabtu)
9:00 malam
Madrasah Tarbiyah
Kampung Banda Dalam

Osman Latif (Parti Rakyat Berunai)
Ishak Surin (Parti Rakyat Malaya)
Tarmizi Mohd Jam (Moderator)

MALAM INI

UKM4: Tak Sangka

  
Sempena ulang tahun penahanan UKM4 dalam pilihan raya kecil Hulu Selangor, Azlin Shafina telah meluahkan isi hatinya dengan berkongsi pengalaman pahitnya sepanjang satu tahun yang lepas.
Tak sangka… diam tak diam dah setahun usia UKM4. Aku sendiri pun tak percaya.
Rupanya dah setahun aku hidup dalam kerisauan jika dibuang Universiti. Rupanya dah setahun aku hidup dalam kerisauan jika tidak dapat ditauliahkan selepas 3 tahun menjalani latihan PALAPES (Ed’s note: Pasukan Latihan Pegawai Simpanan – Reserve Officers Training Unit). Rupanya dah setahun aku cuba kuatkan semangat demi menegakkan kebenaran.
MALAM RABU INI

MALAM KHAMIS INI



MALAM SABTU SIARAN LANGSUNG

JEMPUTAN TERBUKA UNTUK SEMUA
ULANG TAHUN KE 50
SATU SEJARAH PERJUANGAN
'PEMBERONTAKAN BRUNEI 8 DISEMBER 1962'
8 Disember 2012 (Sabtu)
9:00 malam
Madrasah Tarbiyah
Kampung Banda Dalam


-------

2 ulasan:

Lebih Baik Bujang Lapok Daripada Jadi Poligamist berkata...

TT,

Bila PR menang nanti, saya harap you dapat jadi ketua pengarah RTM.

Sekarang RTM (dengan pertolongan Penjual Agama) tengah menghasut kaum wanita agar membenarkan suami berkahwin 2, 3, atau 4. Kononnya wanita yang membenarkan suaminya curang dan menipu cari wanita lain adalah wanita yang solehah. Kalau tak percaya, cuba tengok drama-drama Melayu yang disiarkan di RTM & TV3/4. Duduk asyik buat drama tentang suami kahwin lain, curi kahwin, atau buat perhubungan sulit dengan wanita lain. Tiada modal cerita lain nak buat. Ini sudah tentu satu penghasutan kaum lelaki yang berlaku curang terhadap isteri yang mahu kaum isteri menjadi bodoh agar membenarkan sang suami kahwin lagi dan poligami menjadi suatu perkara yang normal di Malaysia.

Oleh kerana itu, saya lebih hormat lekaki bujang macam Hishamuddin Rais daripada lelaki miang nak mampus macam Reezal, Najib, Datuk K, dan lain-lain yang kahwin ramai. Jika sekiranya TT seorang playboy player, saya juga menghormati TT kerana walaupun seorang playboy, tetapi dia lebih sanggup tidak kahwin daripada kahwin tetapi kemudian menipu isteri dengan berlaku curang dengan meniduri wanita lain.

Lebih Baik Jadi Bujang Lapok Daripada Jadi Poligamist!!!

Tanpa Nama berkata...

semua melayu ngok jadi pencacai pakatan..mana ada org cina nak join sewel2 pakatan neh.Baik cari duit