Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 6 Disember 2012

SATU CARA PALING TEPAT DARI YB MAHFUZ






KOMENTAR TUKAR TIUB
inilah contoh pemimpin yang terbaik
bukan yang mahu you ji you ji
bukan yang nak pakai mini cooper
bukan yang nak buka petrol station
bukan yang nak buat deal jual balak

tegas dan jelas

tidak ada dolak dalik
tidak ada  hook haaak
tidak ada kooook kaaaaaak

SATU JUTA 12 JANUARI



Hancurkan kuasa Umno BN jalan terbaik hapus rasuah

Abdul Aziz Mustafa,06 Dis 2012
KUALA LUMPUR: Menghancurkan kuasa Umno Barisan Nasional (BN) adalah satu-satunya jalan untuk menghapuskan rasuah di negara ini, kata Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar.

"Tidak ada dua jalan, hanya itu sahaja satu-satunya cara untuk mengurangkan rasuah ke tahap minimum di negara ini, iaitu dengan menghancurkan kuasa Umno BN," kata beliau ketika menyatakan kebimbangannya tentang laporan terbaru mengenai rasuah yang kian kronik di negara ini.

Pengerusi Transparency International-Malaysia, Datuk Paul Low Seng Kuan mendedahkan maklumat kaji selidik yang menunjukkan separuh dari syarikat yang beroperasi di Malaysia melaporkan bahawa mereka kehilangan kontrak atau peluang perniagaan kepada pesaing mereka akibat rasuah sejak setahun lalu.

"(Bekas Perdana Menteri, Tun) Dr Mahathir (Mohamad) sendiri yang mengingatkan kita bahawa Umno sudah jadi parti perasuah.

"Apa yang dilaporkan oleh Transparency International-Malaysia tentang betapa kroniknya rasuah di negara itu ternyata adalah akibat langsung dari pemerintahan Umno BN," kata Mahfuz sambil menyifatkan pemerintahan Umno BN adalah pemerintahan untuk rasuah, demi rasuah dan dengan rasuah.

INI LAH CONTOH MINI COOPER



---------

6 ulasan:

arofrenzy berkata...

aku lambat dapat tangkap, sapa yang beria-ia nak beli mini cooper tu?

tolong bagi pencerahan sikit..

DIDI KOTA BELUD berkata...

SETUJU...hapuskan umno,mic,mca,ppp,pbs,pbb....hapuskan...jangan bagi satu kerusi pun kat mereka....jangan bagi can mereka bernafas pun...TEORI DIA LOGIK...TAK KIRA SEBAGUS MANA PUN YB TU..ASAL BERKERJA DENGAN BARISAN..DIANYA KOMPOM PERSAUAH...JAGAN BAGI MEREKA MELIHAT MATAHARI ESOK HARI...KUBURKAN MEREKA SEMUA....hapuskan aedes sebelum ianya membiak....AKU GAGAL PUSPAKOM LAGILAH....huhuhuhuhuhu....

insafdoh67 berkata...

Kalau jd Geng Umno cofirm bleh pakai Cooper ni. Best Giler r.. Jd jkk sdap doh brasa.. Kih.kih.kih...

Tanpa Nama berkata...

mini cooper tantawi ke?
kah...kah...kah.....
dia yg gemok lagi pemalas tu....
kah...kah...kah....
cilaka UG....

insafdoh67 berkata...

Pemimpin Pas xgiler glamour..Gemuk pemalas xpe. Dia x Rompak Harta Rakyat.. Jgn HinA org Bro.. Ikut dia r. Komen sedap sikit blh x... Kih.kih.kih...

Tanpa Nama berkata...

ketua pemuda pas la hahahaha