Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 22 Januari 2013

SIFAT EEE YANG TAK MENGENANG BUDI


KOMENTAR TUKAR TIUB:
dari zaman kerajaan melayu melaka lagi
makhlok jenis eee ini akan buat kerenah

jangan lupa keling kitul
jangan lupa keling mendeliar

dua ekor eee ini pengeluar fitnah dan tohmah



Troll Politics

Like This Page · about an hour ago 

Ayah Mahathir Pendatang Asing...!!!

Mahathir Sepatutnya Ucap Terima Kasih Kepada Tunku... Kalau kewarganegaraan itu tidak diberi kepada bapanya, mungkin hari ini Mahathir berada ditanah air bapanya iaitu di Kerala.

Ayah Mahathir adalah pendatang dari Kerala, Selatan India etnik Malayalam. Iskandar Kutty berhijrah ke Tanah Melayu dan memeluk Islam serta berkahwin dengan orang melayu dan menukar namanya kepada Mohamed.

-----

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

jangan lupa muka pukimah isam sikeluarga pukipuki

Stupid University berkata...

Kah! Kah! Kah! Dah memang asal dari Kerala! Macam mana nak sorok lagi? Hanya orang UMNO sahaja yang percaya! Kah! Kah! Nampak sangat UMNO tu bodoh amat! Kah! Kah! Kah!

DIDI KOTA BELUD YANG SEBENAR berkata...

Kannnnnn....keluar juga akhirnya benih kebejatan manusia yang tanpa indentiti dan darjat ini sebagai sekeping IC.....ha ha ha ha....kenapa malaysian masih bagi muka dan tempat pada cucu si kutty ni...entahlah korang...aku lahir lahir je terus benci mangkuk ni...ntah kenapa...deria revolusi mangkali....satu lagi yang malaysian tak tahu tenteng si kutty ni...apa dia....KORANG TAK TAHU YANG DIA NI PURE MALAYA.....YELAH MALAYA LAM HAHAHAHAHAHA.......PUKIMAK LAH MAHATHIR.BAPA KEBEJATAN SEDUNIA.

Matrojak berkata...

Sy pelik la TT lebih 20 tahun BN memerintah Malaysia kenapa masalah banjir di Malaysia masih lagi tidak dapat diatasi?? lihat disini (klik)

paya datok berkata...

Apanama...apanama...
Saya tak ingat...

Wei kawan2, mahkamah pun reject mamat ni bg keterangan, manjang xingat, manjang terlupa. Tu pun ramai lg yg dewakan., agungkan, angkat lg mamak ni jd rujukan. Yg paling hina proton., petronas, terima nasihat pastu kena byr elaun mamak hina putar alam dan pelupa ni.

BODOH TAK INGAT

Budak longkang berkata...

Maner lagi best,jgn layan org nyanyuk,Santuni mereka,pakat tgok kenyanyukan then wat modal lawak or modal ilang serabut.so kat mane nak letak tokoh pemfitnah,pembudaya Lucah kat media no 1 ni hah?

Tanpa Nama berkata...

kito bukan saja2 nak marah...tapi mamak tongkang sekor ni bila bercakap tu cermin diri dulu...tahap bangang kuti nie..

Tanpa Nama berkata...

Ooo...patutlah beliau ni tolong bg ic pd PTI di Sabah, rupanya dia juga bekas PTI. Dahlah tdk ucap terima kasih, dia kutuk lg si Tunku. Hmm...tp, itulah sifat sebenar seorg PTI...

Troll Politics berkata...

Thanks Tukar Tiub..tapi gambar ni ade orang report pastu facebook delete gambar ni dan aku kene block 24 jam..huhuhu