Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 20 Februari 2013

GEROMBOLAN KENA TERAJANG - PADAN MUKA





TAHU  PULAK SAKIT
INI BELUM KENA 
TERAJANG LAGI
 BR1M bukan pancing undi


SEMPORNA 19 Feb. - Rakyat diminta tidak terpedaya dengan fitnah pembangkang yang mendakwa pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2.0 bertujuan memancing undi.

Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Mohd. Shafie Apdal sebaliknya menegaskan, BR1M 2.0 diberikan kepada setiap rakyat yang layak tanpa mengira sebarang perbezaan fahaman politik, kaum dan agama.

Jelas beliau, pemberian BR1M merupakan antara usaha berterusan kerajaan bagi meringankan beban hidup rakyat, tidak kira sama ada sebelum atau selepas pilihan raya.

"Kalau sebab mahu pancing undi, tahun lepas kita tidak buat (pembahagian BR1M), sebab tahun lepas tiada pilihan raya," kata beliau yang juga Naib Presiden UMNO dan Ahli Parlimen Semporna semasa berucap dalam majlis penyampaian BR1M 2.0 di sini hari ini.


TANGISAN GUMBIRA
BILA NAJIB KENA 
TERAJANG

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...INI BETUL MUNKEEE BANGANG... kah kah kah...

kah kah kah.. ADA PELUANG BELI UNDI TAK NAK PULAK.... kah kah kajh..

woit... MALU PULAK NAK MENGAKU.... kah kah kah..

kah kah kah..SEGAN PULAK NAK CAKAP BELI UNDI... kah kah kah..

woit...PATUTLAAA RAKYAT  TERAJANG KELUAR.... kajh klajh lajh..

kah kah kah... BILA KENA TERAJANG OLEH RAKYAT.... TUDUH RAKYAT TAK PANDAI BERSYUKUR.... kah kah kah

kah kah kah...PADAN MUKA.... kah kah kah


INI KALI LAAAH

-------

5 ulasan:

ORIGINAL DIDI K.B berkata...

Aku syak dio nilah director al lahad datu tu....mungkin nama dia ni datu sapi bedal bin datu kiram 1111.....dia ni suluk...so ada kemungkinan.......

Tanpa Nama berkata...

TT semalam member aku yg kerja di salah satu GLC company bagitau aku.. Sekarang ni company dia..di peringkat atasan tgh membasuh otak pekerja2 bawah.. Takutkan pekerja. Kononnya kalau PKR menang.. Syarikat tu akan diambil alih,pekerja2 akan dibuang.. Giler bangang

Tanpa Nama berkata...

tiada term beli undi dalam Bn la.. itu hanya dalam pakatan rakyat..

dalam BN Bukan beli undi tapi bersyukur undi kami lagi yea..

Bukan rasuah tetapi politik wang

lol

ORIGINAL DIDI K.B berkata...

dialoque sesuai untuk gambar diatas sekali tu........."APALAH KORANG NIIIII....YANG SAKIT TELUR I LAH...BUKAN KAKI TUUUUUUUUU.....IIIIHHHHHH BENCI TAU.......".÷........YOU ADA TELUR KE JIB...........?...." JANGANLAH CAKAP BEGITU....URUTJELAH.....IHHHH BENCI MAK.....!!!!!! "...hahahaaaahaahaha muka macam beruti kena makan anai anai dah aku tengok.....hahahahah suker mak...........

Tanpa Nama berkata...

najib ke jaafar onn tu?