Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 April 2013

BERITA TERGEMPAR - BERITA BARU MASUK


SATU PEMBABIAN
KAH KAH KAH
KAH KAH
KAH
najib disabotaj lagi
siapa punya kerja ini
gambar ini adalah
iklan bas transantional

siapa merancang ini
ini bukan satu penghinaan
keatas perdana menteri malaysia
ini satu pembabian kepada najib
kah kah kah



SEBUAH BUKU
HISHAMUDDIN RAIS

8 ulasan:

zarulyatak zarulyatak berkata...

TT..hg jgn dok hina babi...hina najib x apa...babi binatang yang tak bersalah..babi masuk syorga..pembabian ini dibuat secara membabi-buta..tanpa usul periksa oleh syarikat bus kaki bodek aku rasa..semua syarikat bus la ni kaki bodek..bus ekspres aku tengok semua letak lambang 1 MALAYSIA..tp chumil jugak aku tengok gambaq najib ni..macam watak WUKONG dalam cita JOURNEY TO THE WEST...kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

... patutlah 'ularsemak' umno mengeluarkan fatwa 'haram mengundi PAS' sebab dalam PAS takde ahlinya yang mengamalkan ritual hindu dikediaman mereka, yang tak haram mestilah yang mengamalkan hidup secara hindu, yang membunuh perempuan mengandung (tak cukup ditembak, letupkan ngan bom (c4) lagi)., yang merompak harta rakyat, yang mencabul puteri umno., dalam PAS takde anaknya menjadi taukeh kilang arak, dalam PAS takde orang-orang yang bila berjanji buat-buat lupa, dalam PAS takde orang yang kecut telor bila di ajak berdebat, dalam PAS takde yang tak bayor bila kontraktor siap buat keje, dalam PAS takde pemimpin lelakinya yang memakai rantai, dalam PAS takde pemimpin mereka yang menyimpan segala jenis berhala di rumah kediaman mereka (Jurutera TNB mungkin boleh testified isu ni), dalam PAS penyokong-penyokong mereka tak kan terima pemimpin mereka yang membuat fitnah untuk memburukkan saingan politik mereka, dalam PAS tak de pemimpin yang suka 'cilok' isteri kawan (tapi dalam umno melambak)... kesimpulannya haram mengundi PAS kerana PAS akan menentang Kemungkaran sedangkan dalam UMNO segala kemungkaran akan di kembang dan dibiakkan semau-maunya... kerana itu 'ularsemak' umno tu keluarkan fatwa ni ... 'ularsemak' umno itu sendiri penyokong segala kemurtadan dan kemungkaran.... mampos umno, mampos ularsemak umno

Tanpa Nama berkata...

hahaha...najis mughalazah ke tu...sape yg naik bas tu wajib kene mandi air tanah 7 kali...

Tanpa Nama berkata...

comey hidung! hahaha

insafdoh67 berkata...

Kah.kah.kah... Bro 1229 terrrrrbaikkkkkk... Kih.kih.kih... PTR.. Tentera Rakyat

DIDI KOTA BELUD berkata...

Pembabian iklan sama juga maksudnya dalam bahasa kadazandusun....PENGWOGOKON IKILAN.....WOGOK IS BABI AND BABI IS BAKAS.....hehhehhhe..kalao bajau marah...bakas bana anak tu tau...maksudnya....babi punya budak.....kada mangkan do wogok bho.....maksudnya...jangan makan babi....hehhhehhe...itu kadazan dusun sakap masa bagi nasihat....hehhehh.....wogok wogok...nah tusin pigi main jauh jauh kau sanaaaaaaaaaaaa.........

nego co berkata...

Warna bibir.... Gua setuju. Agak kebabian
disitu. Bang jib bukan tahu pon...mughalazoh tu haper..

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah kah, macam babi yang curi teloo angry bird je ku tengok....