.

Khamis, 25 Februari 2016

IMAM FULUSIKOM






IMAM FULUS
ust2 mcm ni byk lahir dari utara.berebut jawatan imam sb fulus,
berebut jawatan agama semua kerana fulus..lihat produk2 agama
dari air di bacakan quran, upah haji umrah, kbykkan dari utara.
di utara, yg penting jaga solat, kena ada dua kalimah..pastu tak kira la nak rasuah ke merembat merompak ke sume bole ditutup..jamil khir perabih duit rakyat utk bayar saman anwar ibrahim, apa ulama2 dari utara buat?

dr asri vs zamihan begado dan nak berdebat sb isu kata mengata
dan isu syiah wahabi je.alhamdulilah sampai skrang abuk pun tarak..ada tak dua2 org agama ni mlwan secara terang keatas kezaliman ekonomi yg dilakuakn umno bn?

org utara hanya berani mbantah mukriz dijatuhkan,yg kaya raya 
dan ada tali dgn syarikat arak san maguel.tp takda ust2 ulama2 dari utara yg berani mlwn atau mgata org2 kuat san miguel yg terdiri dari org utara gak..janji islam bukan cina dap. janji berkalimah walau merompak namun cina dap wajar diajar dihina walaupun cina dap berlaku adil dan saksama. on SILA LIHAT DAN DENGAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/25/16

Ein Kuntum

wa fulus sikom




-----------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TT,

Aku nak bgtau kat TT ni..Aku baru saja transfer RM20 ke akaun 'Mat Sabu'. Aku guna Mayban2u

Description of transaction: For Mat Sabu.

Memang aku tulis macam tu dalam ruangan description tu.

UMNO dan Hj Hadi Bangang...

chomeycute Chomey berkata...

Cina dap LA yang Cuba selamat kan budak perempuan rembia melaka....2,Tahun cina dap kena penjara..ada ke melayu yang tolong Anak melayu ...saja nak ingatkan...amacam TT..lu ada I ngat lagi...war war kan selalu biar yang tido tu bangun....kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

MASYOOKKK.....

Melayu TIPU Melayu

Otak Standard LOL

Dah hujung zaman tunggu Kiamat

Tanpa Nama berkata...

awat hang sakit ati sgt ngan ustaz tu bhai? .... dia blasah kawan hang kan .... sekali skali kena trima la org blasah kita .... time kita blasah org x hinggat ... bila kita kena melompat .... satu lg jujur aku nak kata lawak berdiri hang tu x lawak langsung ... hang syok sendiri ja ... macam patucheng sndri je rasa syok ... kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Contohi sifat sifat Rasullullah . ada ustaz mengikut feel sifat ibhlis syaitan berserban berjubah
Berjanggut sejemput .

Tanpa Nama berkata...

bhai ... aku respek kat hang ... komen blasah hang pun hang publish ... hang mmg pengamal media yg adil ... kipidap