Khamis, 25 Februari 2016

KENA TIPU LAGI


FACE BOOK

RUPA-RUPANYA KEKALKAN BN..
1) Matawang ringgit terus jatuh paling teruk dalam sejarah
2) Kenaikan kadar inflasi 2015 terus naik 4%-5%
HANYA YANG GOBLOK a.k.a BODOH SAJA.. Percaya BN adalah penentu nasib dan masa depan kita..
Gambar : Keratan Akhbar sebelum PRU lepas------------------

4 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Impak tukar kerajaan:
Cina akan perintah .. habis tanah rezab melayu, habis tezab utan, tanah kerajaan jual pada pelabur negara China, raja melayu hilang tanpa dikesan, tukang tenggok anak bulan apek Chowkit, ugama islam riduan tee akan jaga, melayu kena halau masuk kampong.

Kaum cina kapir laknat mana tau dosa, maka amalan rasuah bertambah, pelacuran bertambah, ostad dibiarkan ajar benda yang boleh gostan kan akal kaum melayu 1000 tahun kebelakang. Upah sunat naik 1000 kali ganda.

MARA tutup, TH tutup, khalwat boleh, kelas kursus kawin tutup, tangkap jin perlu jadi ahli Pawang Semalaysia. Air empangan semenyih akan disalut dengan doa .. jadi semua orang dapat minum air doa .. kahkahkah.

Unknown berkata...

Nak buat macam mana kerana perkara "KENA TIPU" a.k.a "SUKA DI TIPU" sudah lali buat bani ME-layu, terutama yang berdarah "BIRU PEKAT". Mereka semua tiada siapa yang boleh memberi apa apa peringatan yang memungkin kan mereka berubah kerana mereka sudah "BUTA, BISU dan PEKAK" kerana mereka semua merasa "BANGGA" di tipu. Bani ME-layu ni dalam apa bidang pun, baik agama atau pun apa memang suka "KENA TIPU". Kalau tidak tak kan beribadat menyerupai SYIAH pun mereka masih melakukan nya. Kalau di tegur mereka kata kerana "MENGIKUT ADAT dan BUDAYA".

Awanama berkata...

mmg dia org suka kena tipu, terutama melayu. lu nak kata apa lagi?

Awanama berkata...

Undi BN hidup senang . iklan BN pada PRU 13 . kenyataan nya undi BN hidup bertambah susah . kena buang kerja , xda kerja cukai naik , barang naik , saman naik , yuran belajar naik , tambang naik ,tol naik ... Gaji murah drp bangla
Duit jatuh teruk . kena kencing dgn BN .... Jib