.

Selasa, 29 Mac 2016

SIAPA ORANG TUA DALANG?

ZAHiD KATA

ADA ORANG TUA

KU Li BUKAN

ORANG TUA ITU

Bloglist Malaysia: Zahid Akan Pastikan Orang Tua Dalang ...

bloglist-malaysia.blogspot.com/.../zahid-akan-pastikan...

Translate this page
Aug 19, 2015 - Zahid Akan Pastikan Orang Tua Dalang Guling Kerajaan Jumpa Najib ... Penggerak itu, dinyatakan oleh Zahid sebagai "orang tua" daripada Umno sepatutnya bertemu Najib di kediaman .... Gerakan Anti Najib/Rosmah.

Zahid akan pastikan 'Orang Tua' dalang guling kerajaan ...

bjbrigedkibaranbendera.blogspot.com/.../zahid-akan-p...

Translate this page
Aug 18, 2015 - Penggerak itu, dinyatakan oleh Zahid sebagai "orang tua" daripada Umno sepatutnya bertemu Najib di kediaman peribadi beliau pada Ahad tetapi tidak muncul. .... Amaran IGP pada 'baju merah' (kumpulan anti-BERSIH.Ku Li nafi edar SD sokongnya, guling Najib


Pemimpin veteran Umno Tengku Razaleigh Hamzah menafikan beliau bertanggungjawab mengedar akuan bersumpah (SD) yang menyokongnya untuk menjadi perdana menteri.
Ditanya mengenai perkara itu, Tengku Razaleigh, yang lebih dikenali sebagai Ku Li, berkata bahawa beliau tidak mempunyai sebarang pengetahuan mengenainya

KAH KAH KAH

woit tolong

jangan paksa

tolong jangan

tekan ku li

ku li tak mahu

jadi PIEM

ku li mahu

jadi raja lawak

gua musang

KAH KAH KAH

---------

3 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Ku Li .. den ingat maso dio bosilat dongan Madey dulu .. dio boriyo-riyo bawak UMNO ko mahkamah untuk di haramkan dan UMNO boto-boto pulak kono haram.

Potang tu di TV3, aruah Gapa Babo moghaung sodih ya amat, moghacau-ghacau macam anak itik ilang induk, sobab UMNO dah kono haram. Liong Sik dan Sami Vellu pon sodih.

Tapi Madey buek "dek" jo .. pikiran Madey tak dapek dijangkau oleh sosapa pon potang tu. Ku Li pulo tudoh pulak Madey tak sayangkan UMNO sobab tak meghaung macam Gapa .. den tak mau coghito panjang ..

Lopeh tu kito dapek saksikan botapo canteknyo taktik Madey, bangangkan Ku Li, yang membuekan Ku Li tergolek dog, terpancut keluar drp UMNO, tanpa di pocat pon .. kahkahkah.. Pak Pandir boto Kuli ni.

Tanpa Nama berkata...

Dongibab Kipidap Ku Li !

khalid ros berkata...

Ku li paper lama, nak buat bungkus nasi lemak pun tak leh. Rupa rupanya ada hati dan simpan hati nak jadi Piemm. Dah terlewat Ku li, ada perahu, perahu di bocor dan dikaramkan. Kau memang lebai malang dan lebih malang dari Pak Pandir.