.

Khamis, 21 April 2016

SURAT PEGUAM DAH SAMPAI





INI MAKNA

SURAT PEGUAM

DAH SAMPAI



Blog Raja Petra kesal, tarik balik artikel anti-Clare

Kenyataan penyesalan dibuat selepas surat tuntutan ke atas Raja Petra selaku pemilikMalaysia-Today.net dikeluarkan oleh peguam Rewcastle Brown pada 7 April lalu.

Penulis blog Raja Petra Kamaruddin menarik semula artikel yang mencemar nama editor Sarawak Report Clare Rewcastle Brown yang banyak menghasilkan tulisan mengenai deposit bernilai berbilion ringgit di akaun bank Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan skandal 1MDB.
Artikel tersebut bertajuk "Rekod Cerita Tidak Benar - Kes Clare Rewcastle" diterbit di Malaysia-Today.net yang juga memaparkan gambar Rewcastle Brown dengan tajuk "Seorang wartawan penipu".
Dalam satu kenyataan penyesalan yang disiarkan di laman webnya semalam, portal itu menyatakan bahawa artikel mengenai beberapa tuduhan terhadap Rewcastle Brown yang mengadu bahawa ia adalah tidak benar.
"Kami tidak menulis artikel itu dan tidak terlibat dalam penulisan itu dan kami tidak mempunyai sebarang hubungan dengan penulis itu.
"Kami tidak tahu siapa penulisnya dan tidak menyokong artikel itu.
"Kami menarik balik artikel itu dari laman web selepas menerima aduannya dan kami menyesal sebarang kesusahan akibat daripada itu," katanya.


KAH KAH KAH

woit 

lu baca 

lu pikir sendiri

manchester tak

jauh dari london

ini cara kerja

mahkamah kapir

kapir makan babi

kalau betul 

tetap betul

kalau fitnah

tetap fitnah

ini cara kapir

buat kerja

lu pikir sendirilah

CUPLAK MIKLAK

-----------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bagus tu tp fbi buat keje slow la tt,smpi skrg xnampak pun tindakan fbi,senyap sepi aje,dah kene derma jugak ke, tt kata fbi kapir xmkn rasuah buleh caye ke,ada logik jugakla tapi awat slow sangat,xkan ikut style malaysia kot siasatan bertahun mau 10 tahun lagi br nk tangkap. Time tu tt pun dh kawin dah xperlu pak chu cheng lagi.kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Saman janhan tak saman. Satu dunia dah tau dia ni kaki kuat kelentong!

Tanpa Nama berkata...

Woi.. machester london dekat haper bro.. 300km lebih..4 jam gak driving ikut Birm M40..

Sbb tu FBI pun slow.. makan dedak jugak

Malaysiabaru berkata...

Pkmak punya ateis


Mawan baik ayoh Ping Marang


Bila azmin nak pecat abangnya


Raja takde telur

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Manggis kaLu cepat2 bukak sedap isinya....ini bukan manggis, ini badaK sumbu ...biar dia keras rengkhong

Nazrio Dond DoLLa berkata...

FBi LAMBAT...?
BetuL Ker.?
Kah kaH kah

Kita tengOk
Buah manggis
Buah durian
Lagi cepat bukak
Lagi fresh~Lagi sedap

Tapi ini bukan buah2han
Ini adaLah kepaLa tahiK
Yang telah membadaK
Di permukaan pintu
SebuaH dubur
Yang sepi

Tanpa Nama berkata...

yang penting dua kalimah syadah..yang penting quran dan hadis jd jualan, ops silap jd ikutan..org makan babi menang hanya didunia tp diakhirat, islam tetap masuk syurga walaupun merompak, merembak, memBEG birkin...