.

Khamis, 28 April 2016

YANG SAH TARAF






 KEDUDUKAN ANAK TAK SAH TARAF - Jabatan ...

www.islam.gov.my/.../jakim-anak_tak_sah_taraf.pdf
Translate this page
Mar 18, 2013 - Fenomena anak tak sah taraf di Malaysia seakan-akan sudah menjadi .... Anak yang lahir dalam jangka masa yang tersebut dikira sebagai sah


YANG SAH TARAF BOLEH MEROMPAK
anak tak sah taraf masih lg manusia..yg sah taraf bole merompak dan merembat duit rakyat..anak tak sah ni bole dibela, dijaga agar bole taat setia kpd umno bn..walupun masih kecil atau berumur 21thn, nama mereka bole digunakan utk prn..

yb2 sile dptkan senarai nama anak2 tak sah taraf itu di jpn2 berdekatan anda..senarai nama itu bole diulangpakai di kawasan2 parlimen yg lain..undi anak tak sah taraf itu halal hukumnya jika digunakan utk menolong pemerintah..amal jariah..berkah negeri darul makmur.. on KEDAH PUN HEBAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/27/16



------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bila OTAK DUNIA di jadi TUHAN

maka timbul lahanat lahanat HIDUNG KEMEK perut BOROI muka BAHALOL

tanda tanda KIAMAT sudah dekat

pak MOPTEA pulak lupa ingat TEH TAREK tu di hidang FREE tanpa TANGGUNG JAWAB

munafik dan MU NAK FIX ada saja idea idea nak pau pau Rakyat dengan PROYEK dalam SAWAH

CINA INDIA tengok tak boleh nak kata apa

kan MELAYU tu kata mereka

OH MY LOL

bebudak ZAKAR senyum saya