.

Rabu, 4 Mei 2016

SEBELAS NEGARA SEDANG SIASAT





SEBELAS BUAH

NEGARA

SEDANG SIASAT

BUKAN LAPAN


Tak tahu kenapa AG Pandi the Pandir suruh tutup kes dan hentikan penyisatan dan kenapa IGP macam orang peram telor tak buat apa2. Dikhabarkan juga AG tak mahu cooperate sangat dengan badan penyiasat Switzerland. Latest, negara2 yang sedang menyiasat, 11 buah negara;

1. Australia
2. Hong Kong
3. Singapore
4. Thailand
5. UAE
6. Switzerland
7. United Kingdom
8. Luxembourg
9. USA
10. Scotland
11. Cayman 

Peta dunia di bawah menunjukan 9 buah negara, sebelum Scotland (Bank Scotland juga mukthair ni terlibat) dan juga Cayman (memberikan maklumat transaksi aliran wang kepada badan penyisat Swiss dan USA). Makin hari makin banyak negara yang nak katoikan Najib, Jho Low, Al Husainy, Qubaisy, Sharol dan rakan2 penyamun yang sewaktu dengan nya. Semua negara2 yang terlibat memberikan kerjesama antara mereka tanpa Malaysia. Mereka tak ambil pot kalau Pandi the Pandir nak beri kerjasama atau tidak. Agaknya mereka kata pada AG Pandi, "f@#k off, go to hell, we don't need your help".  Sampai bila Najib boleh bertahan?



----------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Najib tengah cari ubat tahan lama kat sarawak

Kutu Brahak berkata...

Najid syiok kot kena bogel sikit demi sikit oleh omputih kapir tak bersunat. Sok boleh la belakun pilem porno arahan Dol si anak tiri.. kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Gambir Sarawak ada bro...kihkihkih....

Tanpa Nama berkata...

MAT LOL BUAT TAIK

OMPUTEH nak duduk lepak ngentot minum beer pun tak boleh

Macam mana OMUTEH nak masok NERAKA kalau sibuk cari TAIK si MAT LOL

OH MY LOL , kata si POPE

Tanpa Nama berkata...

Hihihi aq bangga ada perdana menteri yg mempopulerkan malaysia dgn penyelewengan pengubahan wang haram.... hebat nya perdana menteri malaysia boleh di buat contoh dan tauladan oleh tuan guru tuan guru penasihat penguasa di malaysia.