.

Sabtu, 25 Jun 2016

BEZA PEMIMPIN KAPIR HARBI DENGAN SUNNI



KAH KAH KAH

 | June 24, 2016
cameroon
Malaysia pantau Brexit dengan dekat dan berwaspada dengan sebarang risiko ekonomi berbangkit More ››

David Cameron hari ini mengumumkan akan meletak jawatan selepas tiga bulan ini, dan berkata United Kingdom memerlukan kepimpinan baharu untuk membawa UK kearah negara bebas Kesatuan Eropah (EU).
Pengumuman itu menyusuli keputusan bersejarah referendum pengundi UK meninggalkan EU atau Brexit. Keputusan itu menyaksikan matawang Pound jatuh 11% berbanding dolar Amerika Syarikat ke paras terendah sejak 31 tahun lalu.


BEZANYA

PEMIMPIN 

KAPIR HARBI

DENGAN 

PEMIMPIN 

SUNNI 

WAL RASUAH

----------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Melayu Melayu kena baca tulisan ini dengan harapan dapat bina OTAK GLOBAL

http://www.freemalaysiatoday.com/category/opinion/2016/06/25/kenapa-asyik-salahkan-cina/


Melayu memang rata rata BODOH dan gila kan DEDAK

Bagus juga....

Tanpa Nama berkata...

Mana nak sama DEMOKRAT dengan DEMOKULAT....

Tak sama lah

Yang satu hidup atas kaki sendiri

Yang lagi satu hidup melahap darah orang lain macam KULAT lah....

SOTONG pun macam KULAT juga lah....

usop ali berkata...

pemimpin sunni selalu berbangga dgn apa yang mereka.ada...tetapi terluoa lebih ramai golongon mereka menderita...mana mereka faham....segala hak milik negara mereka sapa...konon nya mereka pandai berniaga...porah. tiada amanah langsung....