.

Jumaat, 3 Jun 2016

DAPAT ARAHAN TERUS







ARAHAN TERUS
Ini biasa TT. Takat online ni kerja enteng. Mat Kupang dah biasa bersembang dgn Allah. Mendapat arahan secara terus tanpa Jibril atau sesapa. Ini bukan ajaib. Ini biasa. Mungkin kita org cikai. Kita org biasa susah hendak percaya dan yakin. Untuk yain, kita perlu memasang CCTV dan video recorder di rumah pemimpin dan markas PAS. TT berhentilah mengutuk mereka.

Karomah pemimpin PAS x boleh dipertikai lagi. Semuanya menghampri taraf nabi2. TT ja yg dengki dan iri hati. Tipikal meleis xder masalah pun dgr kesah2 begini. Ini biasa. Memonopoli kebenaran hak melayu. Ini sudah reserved sehingga kucing bertanduk. Golongan muntah lembu tetap dijaga. on ONLINE DENGAN TUHAN
Anonymous
on 6/3/16

BILYON BILYON
Budak GENG NAJIS dengki jugak tak dapat cakap2 direkline dengan TUHAN GENG NAJIS ada BILYON BILYON Bebudak kampong apa kebende pun tak de boleh cakap2 terus denganTUHAN Itu beza nya TAIK aka NAJIS dengan Rakyat BIASA Eh TUHAN suka orang orang BERSIH dan TAK BAHALOL kan on ONLINE DENGAN TUHAN
Anonymous
on 6/2/16

KETUA SYURA
Bro hentam, hentam juga....tapi bukan mahfodz omar bro! Itu 'direct line' mahfozd mohammed dah....ketua syura dan hal ehwal jin (serupa JKKKla kalau dlm BN.) on ONLINE DENGAN TUHAN
mfi usj
on 6/2/16

BERTAKWA
Kitab (Al Qur'an) ini tidak ada keraguan padanya; petunjuk bagi mereka yang bertakwa Dan jika kamu (tetap) dalam keraguan tentang Al Qur'an yang Kami wahyukan kepada hamba Kami (Muhammad), buatlah satu surat (saja) yang semisal Al Qur'an itu dan ajaklah penolong-penolongmu selain Allah, jika kamu orang-orang yang benar Apabila dikatakan kepada mereka: "Marilah kamu (tunduk) kepada hukum yang Allah telah turunkan dan kepada hukum Rasul", niscaya kamu lihat orang-orang munafik menghalangi (manusia) dengan sekuat-kuatnya dari (mendekati) kamu. ynag ni sapa bilang pulak?

kalau setakt nama saja Islam tapi tak tau macam mana nak bertaqwa lu pun boleh jadi macam burung kaktua gua pun dah bilang sama lu olang sendili jugak mau tau la kalau lu Islam betoi ka lu dah ikut ajaran Islam atau nama saja Islam ajaran islam bukan hanya suroh makan minum hisap rokok pagi bokokok petang beketok malam mengantok berok pun tau benda yang tak elok untuk keturunan depa tapi lu punya geng sumua suka on ONLINE DENGAN TUHAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/2/16






---------

1 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Kalau dalam Keristian Yesus tu anak tuhan .. kalau dalam PAS, Mat Kupang tu adik bongsu tuhan ke .. sebab senang2 online.