.

Rabu, 1 Jun 2016

MANA SATU YANG CUN FUSE







INI SUARA

MAT KUPANG

CAKAP BETUL2

MANA YG BETUL


 | May 31, 2016
Nik-Mohamad-Abduh_pas_umno_600
Hakikatnya PAS menyokong UMNO memartabatkan mahkamah syariah, tetapi melawan UMNO melaksanakan GST dan TPPA More ››

KOTA BHARU: Pemuda PAS berasa kesal dengan tohmahan kononnya parti Islam itu merestui ‘kezaliman’ UMNO dan mahu bergabung dengan parti Melayu itu.
Menggayakan baju melayu warna putih yang dipadankan dengan jaket hitam tanpa lengan, sampin dan tengkolok hijau, serta berkeris, Nik Mohamad Abduh Nik Abdul Aziz tampil menjelaskan konsep bekerjasama untuk mencapai kebaikan yang telah diulangi parti itu berulang kali.
“Saya ingin menegaskan bahawa tohmahan kononnya PAS merestui kezaliman UMNO malah mahu bergabung dengan UMNO-BN, adalah fitnah yang tidak berasas.


KAH KAH KAH
woit mana  betul?
musuh gerombolan
punahsehat gerombolan
kerjasama gerombolan
dana dari gerombolan
ajen gerombolan
barua gerombolan
kah kah kah
mana yang betul
ahli pas cun fuse
semua melayu cun
satu dunia cun fuse
kah kah kah

CUNTT FUSSE



----------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

aku bukan ahli PAS tapi tapi tapi tapi AKU adalah pnyokong TEGAR PAS but PAS yang dulu semasa almarhun tok guru NIK AZIZ kalau pas yg ada sekarang ni maaflah sebab semua barisan tertingginya ada ciri2 munafik dan tujuan hidup pemimpin yg ada la ni hanya mencari isi tembolok yg menghasilkan najissssss

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah. Pakai baju melayu tengkolok bawa keris bagai masa muktamar pemuda pas??!!!

Tahniah umno kerana berjaya melayukan pas. Lepas ni agenda ketuanang melayu mesti dikukuhkan. Bersetubuh dgn umno saja kurang nikmat, ajak laa Jati join sama baru la threesome.. oh! Lupa!!!! pas dah kawin dgn ikatan... foursome!!!! Baru laaa ORGY. tak perlu masuk sorga, kat donia pun dah boleh orgy.

Tanpa Nama berkata...

Nik BODOH cakap boleh pakai ke ?????

Boleh jalan lah.....

Ada MASYOOOOOOOOOKKKKKKK semua wokay....

Tanpa Nama berkata...

tt, betuike ding ayamg dpt projek rm600 juta bina hosp uitm?