.

Rabu, 1 Jun 2016

TANDA DAN SIGNAL






TANDA DARI

ALLAH



‘Blackout’: Muktamar Pemuda, Muslimat tergendala
KOTA BHARU - Perjalanan Muktamar Tahunan Pemuda dan Muslimat Pas yang berlangsung di sini tergendala sejak 12.10 tengah hari tadi apabila bekalan elektrik terputus secara tiba-tiba di kedua-dua lokasi majlis itu.

Wakil di Muktamar Pemuda Pas yang berlangsung di Kelantan Trade Centre (KTC) kemudiannya membuat pengumuman penangguhan seketika dan memberi laluan untuk perwakilan berehat lebih awal.

Setakat ini tujuh pembahas sudah menyampaikan hujah untuk membahas Ucaptama Ketua Pemuda dan masih berbaki tujuh lagi perwakilan.




BANJIR DATANG

ALLAH MARAH

BANYAK

MAKSIAT

PANAS DATANG

KERANA ALLAH

MURKA

TETIBA LETERIK

PADAM GELAP

APAKAH KERANA

ALLAH MURKA

KERANA TIPU 

JUAL AGAMA

SAJE TANYA

JANGAN MARAH

-----------

8 ulasan:

Saiful berkata...

Bila nak buh gambaq ulamak ni pakai keris ni..kah222222

Tanpa Nama berkata...

Cayalah ustaz pak janggut Tiub..

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha lebih ulamak mesir bertumpu didakwah sahaja drp politik tak sesuai utk geng jual ugama yg bercabang lidah . Jangan melatah ya geng Pas semua akan selesai selepas pRU 14 .Selamat ber-online

helmi yaakub berkata...

Mmg betul la tu bro...
Tak berkat..

panglimo potaseh berkata...

Allah sangat hot dengang PAS dan kasi PAS blakawot masa persidangang. Allah hot sebab PAS dah pandai tanggalkang jubah dan serbang .. padan muka mu.

PAS kali ni berpakaiang tradisi Melayu yg mirip pakaiang kapir hindu. Tongkolok ganti serbang. Berkeris lagi .. ada yg seekor guna dua keris. Berlatar belakang muzik woyam kulit yg PAS pernah haramkang.

DAP yg kapir dan sapelai arak pada ustaz Mat Sabu dan geng Amanah tak pernah pulak Allah hot dan blakawot kang perdidangang mereka .. kah kah kah padan muka.

Tanpa Nama berkata...

ALLAH tak happy lah tu

Patut orang orang PAS mintak USUL TOBAT

Jangan jaja jaja AGAMA tuk cari makan

Maruah hancus , sami sami buddha ke hulu hilir sebar agama pakai kain oren tak pakai kasut pun

Lagi tinggi maruah sami sami buddha

PAS nak main juta juta jugak giler nak pakai Alpahard Vellfire BENTLEY

Apa otak otak BAHALOL sangka dengan jaja AGAMA boleh jadi BILLIONIR macam Donald Trump ke ????

Bodoh banget !!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Tuan:

Saya ingin mendapat pandangen tuan mengenai pekara berikut:
MANA LAGI TUHAN MARAH - JUAL AGAMA UNTUK SOKONGAN POLITIK ATAU JUAL AGAMA UNTUK ENTOT BUDAK KECHIK?


One of Britain’s most prolific paedophiles is facing multiple life sentences after he posed as an English teacher to target, groom and abuse Malaysian babies and young children.

“Impoverished kids are definitely much, much easier to seduce than middle-class western kids; I still plan to publish a guide on this subject.” He said poorer families were impressed by his “high status”.

He targeted and groomed the children of deprived families, impressing them with his “relative wealth and status as a westerner”,

But the authorities in Malaysia remained unaware of his activities. The English teacher was considered a philanthropist, a committed Christian, even a saviour.

The groups who were affected were a ‘silent community’, innocent people unprepared for a sexual monster to infiltrate their villages.

http://www.theguardian.com/uk-news/2016/jun/01/richard-huckle-kent-photographer-faces-multiple-life-sentences-malaysian-child-abuse

Tanpa Nama berkata...

padam lampu adalah trick yg sama semasa pengiraan undi SPR.dah kalah pun bole menang..wajib diyakini pada ketika lampu padam, sidang itu dihadiri oleh rohul kudus ulama2 dunia..ini adalah cara sesorg wakil tuhan itu bersidang..tak perlu jasad, hanya roh saje yg datang..malangnya roh2 suci itu tidak diberitahu apa itu gst, apa itu 1mdb, apa itu balak2 yg ditebang, apa itu rakyat2 yg susah mbayar hutang tuan peguasa najib rosmah..