.

Khamis, 16 Jun 2016

MINTA BANTUAN






SIAPA TAHU

DIMANA  NAK

BELI BORANG

HANTAR 

PAHALA?







-----

3 ulasan:

mfi usj berkata...

Tak kan nko tak tau bro!.....di taman melewar le....gombak tau gombak? Berapa banyak pahala nak beli atau nak jual boleh. Nak transfer kredit pon boleh beb! Aku nengok Ramai yg transfer kredit dr hijau ke oren......kah kah kah!!! Ini kali bendera hijau putih yg dah reput tu pun boleh transfer jadi oren.

Tanpa Nama berkata...

RUMAH PAK SOTONG ada banyak lah

Cuba tanya dia

Paling tidak , MAT PORNO GERMAN....

Ada MASYOOOKKKKKKKK semua boleh wokay

Tanpa Nama berkata...

Hang tanya salah tempat TT..

Bende borang gini, berlambak2 kat sekolah tahfiz dan pondok2 agama. Selatan Thai lagi ramai borang, meriah siot.

Bukan saja hantar pahala, kalo nak hantar ferarri sebijik, al ustat2 lagi suka. Sbb tuhan xde duit, jadi hanya ustat2 saja boleh bank in duit beli pahala dgn tuhan. Depa melantik diri sendiri menjadi wakil tuhan, sbb tuhan mmg selalu dlm keadaan marah, jika dia selalu bad tempered, jumpa lu direct, kene sumpah jadi batu. Kalo x jadi batu, tentu lu jadi taya lori, mau?

Yg marah bebenor ialah Jakim, pejabat mufti, agensi agama gomen, pejabat zakat.. sbb miss soru nak merembat dan enjoy family day naik roket ke sana sini.

Kerja jual agama ini paling lumayan. X perlu cerdik sangat, lps darjah 6 pun xpa. Apatah lagi ada degree, senang2 lantik diri sendiri jadi ostat. Yg PhD tu, lagi jangan cakap la.. dudok tiam2.. masyuk juta2, boleh shodokoh juta2. Boleh kawin 4-10..tukar2 bini.. yg buat bini dgn adik isteri pun, boleh.. janji ostat..