.

Sabtu, 18 Jun 2016

PARTI PAS JADI PIS



PESENJAJARAN

SEMULA



EPISOD BARU
Kalau amanah menang, episod baru politik malaya akan berlaku dan kerja menghalau najib rosmah serta bn akan lebih lancar dan tersusun. Kalau bn menang, hahaha padan muka. Dan parti pas.. akan jadi kupang tembaga. Syukur. on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 5:45 PM

MAKAN SELIPAR
Kalau Amanah menang, aku akan makan selipar aku, cicah kuah patin tempoyak. Sebab apa aku konfiden ? Sebab rata2nya, rakyat kampong masih bangang. Kalau rakyat kampong cerdik, camana ularmak masih boleh cari makan ? on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 5:38 PM

ULASAN MIMPI
Kejutan dlm mimpi ulasan bila baca bacaan blog MSO. Jika 72-75%, peluang BN cerah kekal kedua2 PRK. BN perlu takut jika bawah 65% atau atas 85% pengundi yg keluar, katanya. Cuma sekarang nk lihat berapa PAS & PAN dapat undi sahaja. Mingkin tak sampai hilang wang deposit. on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 5:37 PM

DOLAH BAGINDO
Malaysia tak perlu takut dongan pergolakan di Lahut Chino Selatan. Dua bijik submarin tangankeduo yang diboli Najib dari Peranchis, den kiro mampu untuk jago koselamatan kito dan Rosmah. Ini menunjukan visi Najib sangat jauh somaso boli submarin 2 bijik tu .. walaupon submarin sekenhan jo .. cam Kak Ros la. Dollah Bagindo pokabar sonyap jo .. yolah dah jadi sotongah biliyunair. on AWAS BERJAGA JAGA
panglimo potaseh
at 4:31 PM

DUIT MAGIC
Amanah pasti menang Rakyat tak nak GST dan DUIT MAGIK tetiba NAJIS sudah banyak sangat , nak buka puasa duit pun tak ada hanis bayar TOL dan Minyak Kepala Otak !!!!! on TERKINI TER NOWW
Anonymous
at 4:19 PM

TERBAIK
Terbaik!!! Biar PAS hilang dari persada politik tanah air.. Pengacau jer on BETUL KE BERITA INi?
Anonymous
at 3:33 PM

PERANG BARU
Biar ber perang Baru rakyat semua negara mula ber fikir hidup tak boleh malas nak free saja Lepas perang boleh maju balik , boleh kawin bini muda pulak Yahoo!!!!! on AWAS BERJAGA JAGA
Anonymous
at 3:11 PM

PAS JADI PIS
Pas tanpa org2 bijak dan berusaha terutama sekali yb2 mahfuz, mat sabu, dr mariah dan khalid samad jadi hampaih. Ketua pas tg hadi sudah out of line dan berpijak di alam fantasia. Mana ada uumph lagi pas sejak di tinggalkan amar makruf nahi munkar. Najis penyamun di beri muka baru lah terserlah pas pis punya nawaitu. Mungkin pas pis dah gali kubur sendiri. Walau apa pun jangan lagi percaya pada parti yg guna agama utk cari penyokong kerana last2 pas pis bela juga lanun serta penyangak yg buat kerja munkar. on PAS KHIANAT PENGUNDI
bakri
on 6/18/16

EKONOMI JAHANAM
Kalau dah namanye melayu memangla bodoh semua nya terutama melayu dlm kampong2 diorg tetap undi bn biarla Ekonomi jahanam ke apa ke asal diorg dpt mkn ngan kicap pun jadila.syukur bn bagi rejeki..tambahan prk ni kalau tempat tu ramai melayu kampong2 dlm2 maka bn letakla taik jadi calon pun taik tu buleh menang kahkahkah. Apa nk harapkan melayu.bodo2 belaka.kahkahkah. Sib baik bangla/indon/lain2 dtg buat kerja kat Malaysia , nak harap melayu kerja entot je la yg suka lepastu dh jd misikn dan bodoh terus salahkan cina dap.kahkahkah. Itulah kitaran hidup melayu.kahkahkah on PAS KHIANAT PENGUNDI

in response to Orang Orang Ada MASYOOOKKKKKKK itu lah PAS Dunya Dunya Melayu Melayu kampong bodoh semua nya malas nak lahap free saja, by Anonymous.
Anonymous
on 6/18/16






------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kalau pr tak pecah pun tetap kalah sebab lombu banyak lagi
selesa makan dodak
lama lombu ni dibela dah jadi malas nak cari makan sendiri
hanya tunggu nak mampuih je lagi
bial dah mampuih mai pulak anak pinak yang dididik makan dedak jugak
banyak susah oi mau ubah ini lombu lombu
10x pru pun lombu makin banyak lagi
kecuali kena penyakit bnayak ynag mampuih


Tanpa Nama berkata...

Malaysiakini jam 855mlm tulis BN menang dua dua KK dan SB....

Apa jadi dengan Melayu Melayu ???

Makin BAHALOL ke atau HANTU HANTU tetiba turun dari langit !?????

Kalau betul lah majoriti menang besar , memang bodoh lah melayu melayu

SAPUMAN Pun nak di TUHAN kan...

panglimo potaseh berkata...

Kah kah kah gwa dah royak .. nampak .. Penyamun Tarbus dah menang dengan majoriti yang lebih besar. Kalau Pakatan atau Harapan tak reti-reti jugak, tak tahu lah gwa.

Malaysiabaru berkata...

Prk ni pas tak pas... Fail kantoi

Tercorot kn malu dgn 8bulan

Akhirnya di halau mcm kucing kurap PAS PIS PUS

bakri berkata...

Tuan Hishamuddin tukartiub

pas kena piss undi korang drpd parti baru amanah.

Harap2 mat sotong dptlah ilham tentang sanjungan rakyat kepada pas.

Ahli2 kuat bekerja pas pun banyak dah masuk amanah. New party in town amanah pun dpt lebih banyak undi di sg besar dan di k kangsar. Post mortem laa dan pikiaq habih2 sama ada pas blh jadi relevan lagi ke pru 14 ni?