.

Sabtu, 18 Jun 2016

PAS KHIANAT PENGUNDI




FB


Berhelah bagai ketua wanita ini utk menghalalkan tindakan partinya yg sudah tidak ketahuan hala. Tuduh orang khianat, tapi tak sedar diri partinya yg khianat kpd rakyat. Puak mana pengkhianat yang kencing rakyat? Masa merayu undi rakyat, mereka berjanji nak lawan Umno, bila dah diberi kepercayaan dan menang, berdakap2 dengan Umno malah mempertahankan pemerintahan Umno. Nak angkat palakat lawan 1MDB pun takut. Ahli parlimennya yg sepatutnya sebelahi rakyat terpaksa jadi berkecuali. Jangan undi kaki kencing rakyat! Amacam?























------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Orang Orang Ada MASYOOOKKKKKKK itu lah PAS

Dunya Dunya

Melayu Melayu kampong bodoh semua nya malas nak lahap free saja

kampong lad berkata...

semasa berkempen pru atau prk, parti2 & calon2 bertanding membuat janji2 manis sehingga malaikat2 dengar terbang balik naik ke langit kerana depa (malaikat) tak mampu buat. dan bila dah jadi wakil rakyat terutamanya jadi pemerintah samada diperingkat negeri maupun federal, jin2 pulak lari, kerana depa (jin2) tak pun tak mampu buat; gila duit.

Tanpa Nama berkata...

Kalau dah namanye melayu memangla bodoh semua nya terutama melayu dlm kampong2 diorg tetap undi bn biarla Ekonomi jahanam ke apa ke asal diorg dpt mkn ngan kicap pun jadila.syukur bn bagi rejeki..tambahan prk ni kalau tempat tu ramai melayu kampong2 dlm2 maka bn letakla taik jadi calon pun taik tu buleh menang kahkahkah. Apa nk harapkan melayu.bodo2 belaka.kahkahkah. Sib baik bangla/indon/lain2 dtg buat kerja kat Malaysia , nak harap melayu kerja entot je la yg suka lepastu dh jd misikn dan bodoh terus salahkan cina dap.kahkahkah. Itulah kitaran hidup melayu.kahkahkah

bakri berkata...

Pas tanpa org2 bijak dan berusaha terutama sekali yb2 mahfuz, mat sabu, dr mariah dan khalid samad jadi hampaih. Ketua pas tg hadi sudah out of line dan berpijak di alam fantasia. Mana ada uumph lagi pas sejak di tinggalkan amar makruf nahi munkar. Najis penyamun di beri muka baru lah terserlah pas pis punya nawaitu.

Mungkin pas pis dah gali kubur sendiri.

Walau apa pun jangan lagi percaya pada parti yg guna agama utk cari penyokong kerana last2 pas pis bela juga lanun serta penyangak yg buat kerja munkar.


Tanpa Nama berkata...

ni ketua muslimah yg mahu lakinya dpt bidadari di syurga.dia mahu jadi chief of bidadari..ni la bahayanya bila parti lambang agama.nape tak berani tegur rosmah tak pakai tudung sunnah, nape tak halang rosmah pakai bincai harga berjuta, takut allah ke takut tak makan?ckp je beriman dan faham islam, tapi penakut..pasal apa ckp pan..nape tak ckp pasal gst.atau tak paham apa itu gst, apa itu 1mdb..serambi mekah pun dilanda banjir mokcik ooiii..ckp la apa projek perumahan utk warga banjir kelantan..