.

Khamis, 30 Jun 2016

TURKEY BERBAIK DENGAN ISRAEL



FALSE FLAG
ini semua false flag utk alih perhatian dr Erdogan yg dah minta maaf kat rusia. nak alihkan perhatian yg Erdogan songlap beribu2 tong minyak dr Iraq dan Syria. nak alih perhatian bgmn turki guna ambulan utk bekal senjata pd penggansas. bukan itu saja, israel special intelligence services pun dah angkut semua peralatan jentera berat dr kilang2, penapis minyak gas Syria ke turki. bila tgk video errdogun baca quran terus sokong puji betapa islamik dia. padahal dibelakang tabir, dia akan pulihkan hubungan dgn Israel.

bila pecah berita pembunuhan2 rohingya, errdogun terus pergi lawat dgn bini dia. bini siap nangis padalah pd masa yg sama laki dia bekal senjata bunuh umat Islam Syria dan Iraq. hingga kini, lawatan errdogun tak ada makna sbb rohingya masih kena bunuh. semua utk donya - political mileage. on AL-FATIHAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/29/16


--------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

erdogan ni bercita2 menjadi new sultan of othman empire.seperti hadi sotong, agama diperalatkan. aku masih ingat lg kes women in red kena sembur dgn pepper spray, aku masih ingat la demo memyelamatkan taman yg sudah dijual. alasannya ada tugu antartuk.kerajaan islam utmaniah yg jatuh kerana makan riba, suka berhutang..disisinya ada susuk2 berstatus bini yg mhabehkan boreh juga..