Khamis, 28 Julai 2016

BUTA BAIK SESAMA MANUSIA

BUAT BAIK ADA SEBELUM ISLAM
buat baik bukan ajaran islam. berbuat baik bukan membuktikan anda islam. berbuat baik bukan arahan dari islam. sifat berbudi ada dalam diri manusia bukan kerana islam. rakyat pinoy tumbangkan perempuan gila harta, bukan bermakna pinoy islam atau warga sulu.


sebelum islam dtg, sifat tolong menolong atau amar maaruf nahi mungkar sudah wujud.

muhammad yg yatim dibantu oleh pakciknya yg bukan islam.sepupunya ali juga bukan islam..tetapi cucu nabi mati dibunuh islam.fitrah manusia ada sifat tuhan, sifat haiwan tak kira la dia islam ke kafir ke..buat kebaikan dah ada sebelum islam. 

namun islam dipandang sebagai sesuai yg hebat, sesuatu yg terlalu suci. mufti bukan nabi, nabi bukan mufti dan mufti bukan babi dan tak mungkin babi akan mengaku mufti. 

org kafir makan daging haram babi.namun tak bermakna si pemakan babi ini tiada sifat tuhan belas dan ehsan serta berbudi.budi dlm islam adalah melawan kezaliman, namun islam dipandang hanya dari segi hukum hakam.tunduk dan tawaduk hebat mana pun, on ADA SAUDARA BARU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/27/16
-------------

3 ulasan:

Nazrio berkata...

Orang USA pergi sini, Bawak kereta kena ikut cara maLaysia, orang Malaysia pun sama biLa pi USA...masing2 kena KAPiR...tapi
BiLa baLik negeri masing2...
Jangan kata USA KAPiR
Jangan kata M'$ia KAPiR
MaLaysia patuk2 Syariah onLy
Hancur hangus bumi

Awanama berkata...

CURI DUIT RAKYAT HANTAR ORANG HAJJI

Bukan Buat Baik lah

Itu Lahanat lah

Standard MELAYU kan

panglimo potaseh berkata...

Tunjukan aku satu negara islam yang BAEK, tak de kemelut rasuah, pijak kepala islam lain, kelepet duit rakyat dan menang perang lawan kapir harbi.

Sape dapat tunjukan, aku belanja entot 7 malam dengan 7 wanita berlainan negara dipusat entot KL. Barang diingat KL dah atasi Bangkok dalam rangking pusat entot. Ini hasil layanan baek JAWI pada Tokeh Entot .. hemdulilah tak yah kita gi Bangkok atau Jerman.