.

Sabtu, 30 Julai 2016

PAS KELUAR SEMPADAN



KONDOM HIJAU
Oi ..kat mana dapat beli kondom hijau Huurex ni kondom warna Islamic Green..tapi ape flavour nya.. harap ade perisa Musang King..kakakaka Entot puas puas dan tanpa was was... *Sokong-lah industri getah Malaysia on PAK LEBAI KE DANOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/30/16



PAS G DANOK
ini semua salah mso.. kalo mso tak pecah lobang, tak la kecoh2.dulu masa forum radio bangsar, mso juga la dgn confident kata hudud pas 99% tak kan jadi.bagilah chance kat pas g danok.. al tontonwi dah g german, lagi kos mahal..dah la ringgit jatuh..kalo dpt g danok pun ok laa..diorg pun ada nafsu.ingat org2 pas ni sume nya tunggul kayu ke..

bukan apa pun, kalo dah lama sgt tgk sawo matang, sekali2 teringin gak tengok ayam thailand, ayam thailand makan pulut, kulit putih2 gebu. tak le mahai macam kat german tu.minta jasa baik kalian, bagi la peluang kat pas utk melampiaskan nafsu.diorg tengah stress nak bincang hal hudud.mane la tau, kot dpt ilham hudud dari langit ketika pintu kain dibuka..selain tu nak buat survey gak pasal hudud kat danok tu..kat danok pun ada tok2 kiyai dan org2 alim..jgn pandang hina danok.kalo ke rantau panjang nanti org cam pulak.. on PAK LEBAI KE DANOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/29/16


YANG CIPUT
org igame nie terutame melayu mmg nafsu seksnye kuat tp kudratnye aLahai byk yg ciput!. cube tengok yg berbini lebih dari sorang majoritinye musti org igame .. biLe di tanye jawabnye mengikut sunnah sedangkan beban tanggung jawab keadilan itu tidak di perhalusi n di titik beratkan. 

ini krn di sinilah letaknye pekare paling penting yg perlu ade sebelum mahu berbini lebih. sebagai manusia biase yg tidak maksum n serbe kekurangan adekah kite ini mampu membahagikan keadilan seadil2nye pd bini2 kite. sedangkan keadilan yg dtg dari hati n perasaan adelah bersifat subjektif . jike hati n perasaan kite di perlakukan sedemikian spt mane kite perlakukan pd bini2 kite adekah hati kite masih dapat menerime n redho? 

ukurkanlah terlebih dulu sesuatu pekare itu ke dlm hati kite sebelum kite pratikanye pd org lain. make benarlah sabde nabi kite ... " islam membenarkan kamu berkahwin satu .. due .. tige n empat tetapi walau bagaimane sekali pun kamu berusahe utk berbuat keadilan pd bini2 kamu nescaye on SEMUA SUKA BERANCOK
Publish | Delete | Spam
noname
on 7/30/16





------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ke DANOK tu nak UKUR KONTOL lah kira nya

Ukur tanggung jawab lah

Setiap bende ada tanggung jawab nya kan

Kena pulak Melayu Melayu

Anak Bini papa kedana tak apa

Asal KONTOL POWER itu lebih penting

Kena pulak bebudak berguru RUSiILA

Bahalol