.

Ahad, 17 Julai 2016

SATU TRIK LAMA






INI TRIK LAMA

BILA TAK POP

BUAT TEATER












Fethullah Gülen: Turkey coup may have been 'staged' by Erdoğan regime

Fethullah Gülen, the reclusive cleric blamed by President Recep Tayyip Erdoğan for the failed coup in Turkey, believes the uprising by members of the country’s military could have been “staged” by the government it aimed to overthrow.




-----------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

DAJJAL KAT AMERIKA memang cakap macam DAJJAL lah

Standard kan

Dulu SHAH IRAN PUNYA ANAK cakap macam tu jugak

Tapi RAKYAT TAK BODOH

ERDOGAN BUKAN DOGOL

Yang DOGOL orang orang Melayu saja

Sendiri papa kedana miskin nak pertikai masalah orang lain

BODOH KE ?????

Tanpa Nama berkata...

Kah kah kah... Lu pun guna trik lama, masa mursi naik Lu kata puak zionis yg bantu, bila mursi turun Lu no komen... Sampai sekarang wa tggu ulasan Lu... Wa pun heran, Lu tuduh org online dgn Allah tapi Lu, walaupun rasa dh nk ganti Allah kah kah kah... Wa baca blog Lu ni saja nk suka-suka je, apa yg Lu kata pemecah berita...kisah kemusnahan alam sekitar, zionis, new world order lama dh Allah & rasulnya beri amaran, tba-tba lu kata lu dh warning kah kah kah....

Destrokk berkata...

buat kudeta tapi erdogan tengah bercuti.

bila kudeta minta Abang Besar US keluar waran tangkap Fethullah Gulen yang dah jadi pelarian dekat US lebih 15 tahun cakap dalang kudeta.

ni pulak nak buka balik undang-undang hukuman mati.

dah macam drama lahad datu kat Malaysia pulak.

Tanpa Nama berkata...

cui bono?=erdogantor

Tanpa Nama berkata...

sebelum cubaan rmpasan kuasa,sokongan kepada erdogantor jtuh teruk...erdogantor menyasarkan peminpin politik pembangkang,wartawan,hakim dan sesiape sje yg tk menyokongnye...selepas cubaan gagal 2700 hakim di pecat...erdogantor akan melakukan pembersihan...tentera yg di tahan mendakwa mereka menyangkakan ianye latihan...CUI BONO?

Tanpa Nama berkata...

jgn lupa ergon bunuh puak kurd. jgn lupa kes women in red, pompuan yg disembur dgn pepper spray kerana pertahankan taman..taman yg sudah dijual utk pembangunan.jgn lupa jet erdogan menembak jatuh pesawat russia tetapi angkuh tidak minta maaf kemudian tenaga minyak gasprom disekat.kpd sesiapa yg penah dok oversea masa musim sejuk, maka dia kan tahu pentingnya minyak utk mhidupkan heater dgn murah.jgn lupa selepas britain keluar dari eu, tetiba ben natangyahuuuu menghulurkan salam perdagangan dgn turkey, selamg 2,3 hari kemudian erdogan meminta maaf kpd russia kerana menembak jatuh jet russia dan berkata russia adalah rakan perdagangan yg penting..selepas itu airport ankara dibom, selepas itu tentera rampasan kuasa.tetiba fettullah disalahkan..kpd puak2 atau kaum2 islamis, tolong baca dan faham.aku tau la, islamis ni pentingkan aurat dan agama je.asalkan islam , asalkan bertudung, maka semua doa dan noda jadi suci dan bercahaya bersih..maha benar kata bro tt, ini trik lama.sejak britain keluar eu ni, makin menjadi2 ISIS ni.tp bukit aman masih utuh bersama dgn saboon spa. klcc, airport tiada kucing pengesan bom.tak bole guna anjing sb haram.so anjing tak bole digunakan utk bau pakaian dalam muslim.malah pengesan bom pun takda.ntah2 bom detector pun made in china atau takda langsung. tapi mcmne zahid komidi selamtkan najib dari ancaman ISIS. barangkali guna ilmu jawa atau aceh yg bole menhilangkan najib secara tiba2.kan bagus kalo zahid komidi bole hilangkan malaysia dari pandangan tentera US, china.tak la banyak belanjanya nanti...