.

Jumaat, 26 Ogos 2016

PELIK TETAPI BENAR






PELIK & BENAR

pada 23 ogos persidangan
majlis keselamatan - un security council
di bangsa bangsa bersatu new york
malaysia menjadi pengerusi

ini  persidangan yang amat penting
tapi  rosmah dan najib  tidak pergi
najib hantar zahid hamidi
seharusnya ini masa terbaik
untuk imej najib sebagai pemimpin dunia
berucap di PBB sebagai jaguh dunia
tapi yang berucak zahid hamidi

persidangan PBB ke 71  
akan bermula pada 13 september depan
ramai kepala negara akan datang ke new york
ini persidangan akhir tahun ini

dalam masa yang sama
ini adalah bulan bulan
terakhir  untuk presiden obama
pada bulan november amerika 
akan memilih presiden baru

ketika persidang PBB ini berlangsung
obama akan mengadakan
jamuan - SELAMAT JALAN PRESIDEN 
dimana kepala negara akan dijemput

persoalan hakiki:

1 - adakah obama menjemput rosmah dan najib
2 - beranikah rosmah dan najib  ke new york

NOTA
september juga
kes riza aziz dan jho low
akan di bukan di los angles


SAJE TANYA

JANGAN MARAH




Opening of 71st Session of the UN General Assembly (UNGA 71)

The 71st Regular Session of the UN General Assembly (UNGA 71) will begin at UN Headquarters on Tuesday, 13 September 2016.  

date:13 September 2016  venue:UN Headquarters  location:New York City, US  


read more: http://sd.iisd.org/events/71st-session-of-the-un-general-assembly-unga-71/








-----------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lebih baik OBAMA OTAK WARAS jemput MOPTY HUMPTY DUMBTY dari jemput SAPUMAN OF SULAWESI kan.....

Kalau nak kentut pun pilih tempat jugak , air muka OBAMA tu tahap NUKLEAR

Bukan SIMIN DAN TONG DRAM macam SAPUMAN OF SULAWESI

Enjoy lah BUDAK KOMIDI habis duit Rakyat yang miskin papa kedana lagi