.

Rabu, 17 Ogos 2016

ZAHID SAMAN NAJIB







DI L.A

DI NEW YORK

DI ZURICH

DI PARIS

DI K. LUMPUR

PUKE MAK DAH

KENA SAMAN




Zaid fail saman, mahu Najib pulangkan AS731 juta dan RM42 juta


Bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri,  Zaid Ibrahim hari ini memfailkan tindakan wakil bagi pihak rakyat Malaysia ke atas Najib bagi pelanggaran kewajipan fidusiari.
Beliau menuntut Najib memulangkan AS$731 juta yang didepositkan ke dalam akaun bank peribadinya kepada kerajaan.
Zaid juga menuntut supaya wang RM42 juta, yang menurut Najib diterima daripada anak syarikat dana berdaulat negara, 1MDB - SRC International Sdn Bhd - juga dikembalikan kepada kerajaan dan 1MDB.
Beliau menamakan Najib, 1MDB, kerajaan dan anak tiri Najib, Riza Aziz dalam saman itu.
Zaid memfailkan tindakan itu di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur, semalam.
MASA DAH

SAMPAI KITA

TANGKAP

PUKE MAK

PADA 27 OGOS

DATARAN 

MERDEKA



-------------

5 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Ya.. Puke mak itu menyakiti seluruh pancaindera ku... Puke mak.. Tiu ngia sing betul.. Biar itu anjing BAD MOOD..... kakakakak

Tanpa Nama berkata...

Jilake punya zaid.
Bila melibatkan 1mdb harus kena ikotkan atoran si naj iblis.

Hendaklah saman pada hari selasa.
Zaid telah derhaka.
Ini mengancam org melayu.
Zaid patut kena Sosmah

Tanpa Nama berkata...

Demo & Saman

Tak perlu protest.
Sebab Mat Mongol akan pulang-kan wang rompakan negara.
Tak perlu buat demo.
Sebab Bik Mama akan kurang-kan lemak dan kecil-kan kopek.
Tak perlu saman.
Sebab anak tiri akan buat filem cherita nabi.

Mereka semua ada-lah umat Islam yang baekkkkk
Muslim tak tipuuuuuu

panglimo potaseh berkata...

Nak cekop Puke Mak jangan lupo bawak losen .. losen murah pon ok, janji bolondir .. al maklomlah dah monopos.

Tanpa Nama berkata...

cis lu bro tt..atas lu tulis zahid saman najib, terperanjat tempe gua..gua fikirkan zahid hamidi kah yg saman najib..lu jgn petik nama zahid suka sukati dari hati bro..tok2 kiai dibagan dato sedang perimbunkan si zahid ni..perimbun ni lebih kurang mcm menyorokkan atau menyembunyikan dgn kuasa2 gaib..zahid tgh ukur baju baru utk naik pm ganti si najib tu..tu yg zahid senyap je tu..diam2 berisi mamat zahid tu..sb tu wartawan malaysiakini tak bole rapat utk tanya soalan kpd zahid..playsafe bro..ini playsafe bukan brand condom tp caranya sama juga iaitu menyembunyikan atau menutupi saluran enak pancutan nikmat syorga dunia..